Resume from March 24, 2024

Віктор

Інженер-електрик, 21 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
56 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Additional information

РЕЗЮМЕ

м. Київ, пр-т Відрадний, 22-Б, кв. 37;
тел.: [open contact info](look above in the "contact info" section);
e-mail: [open contact info](look above in the "contact info" section)

Вітенко Віктор Петрович

Мета:
Робота в сфері машинобудування, енергетики, сонячної енергетики, радіотехніки. Организація забезпечення, комплектації, монтажу, запуску та подальшої експлуатаціі мереж і обладнання.

Освіта:
НТУУ «Київський політехнічний інститут», радіотехнічний факультет. Спеціальність: радіотехніка (м. Київ).
Сертифікат Білорусько-Швецького СП «Бакко-Бісов»: обробка матеріалів біметалічними інструментами з відповідними режимами та обладнанням (м. Мінськ).

Досвід роботи та професійні навички:
1988-1994рр.— ВО «Білоцерківщина», ПНУ «Оргенергоавтоматика», інженер-електронник відділу АСУТП, інженер з налагоджування та випробовування обладнання 1-ї категорії. Монтаж, наладка та запуск у виробництво поточних систем і промислового обладнання нових виробничих потужностей.
1994-1996рр. — технічний директор ТОВ «Киев-Ист-Вест»; организація відновлення виробництва на Побугському феронікелевому заводі, Кіровоградська обл.
1996-1997рр. — заступник голови правління Побугського феронікелевого заводу, Кіровоградська обл. Организація комплектування та матеріально-технічного забезпечення ремонтно-відновлювальних робіт і виробництва продукції.
2004-2015рр.— начальник ремонтно-механічного цеху, головний механік-енергетик ТОВ «Завод Армтек», м. Київ. Модернізація, монтаж, наладка інженерних мереж і промислового обладнання для забезпечення виробничих програм.
2015-2018рр. — головний спеціаліст ДК «Укроборонпром», м.Київ. Организація відкритої процедури капітального ремонту і повної модернізації технологічного, промислового обладнання на підприємствах Концерну. Моніторинг технологічних процесів виробництва відповідальних вузлів і деталей на підприємствах Концерну. Інспекція технічного стану та комплектації виробничого обладнання, анонсованого на відчуження (списання, передача, оренда, продаж тощо) Робота з вченими, конструкторами і виробничниками в сфері радіолокації і радіоелектроніки Харківської та Київської радіотехнічних шкіл, для подальшого планування НД і ДКР з виробництва зразків техніки, а також її випробовування на відповідних, обладнаних телеметрією, полігонах.

Додаткові відомості:
Маю групу допуску «цілком таємно». ПК на рівні користувача.
Маю права категорії В і В1.
Шкідливих звичок не маю. Займаюсь фізичною культурою: ковзани, плавання. Вивчаю німецьку мову. Хоббі — кулінарія.

11.02.2019 г. Вітенко В. П.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: