Resume from February 28, 2023 PRO

Аліна

Адміністратор, організатор, куратор, помічник керівника, 18 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
25 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Продавець-консультант

from 09.2021 to 02.2022 (5 months)
Talento dance store, Київ (Роздрібна торгівля)

Навчилася розуміти, що людині треба. За чим вона прийшла. Радити, пропонувати, допомагати визначитись. Працювала з одягом, взуттям, аксесуарами, косметикою. Все для танцю. Навчилася працювати з вимогливою та вибагливою аудиторією. Хотілося бути більше подружкою, радником, ніж просто консультантом. Щоб хотіли повертатись ще і ще))

Бариста

from 09.2019 to now (4 years 9 months)
Sweet coffee, Київ (Роздрібна торгівля)

Навчилася мультизадачності.
Відповідальності. Дисципліні. Комунікації з великою кількістю людей різних верств населення. Вирішення всіх організаційних питань. Вирішення питань незадоволених гостей. Робота з постачальниками. Організовувати роботу всього закладу.

Аніматор

from 07.2019 to 07.2021 (2 years)
Ітехона (Ігровий ТЕатр ХОрошого НАстрою), Київ (Шоу-бізнес, мистецтво, культура)

Постійне зростання і вдосконалення своїх навиків ведення та організації свята.
Робота з дітками. Вміння імпровізувати. Та робити свято скрізь де знаходжусь. Комунікація з людьми будь якого віку на високому рівні. Не боюсь складних задач, а шукаю їх вирішення. Весь час вдосконалюю особистісні якості, бо я є прикладом для діток.)

Education

КНУКіМ

Акторка кіно, Київ
Higher, from 2016 to 2021 (4 years 9 months)

Additional information

Маю активну життєву позицію. Вважаю, що життя треба атакувати і що вода під лежачий камінь не тече. Не можу сидіти на місці, а іноді навпаки віддаюсь чомусь кропіткому. Вважаю, що необхідно бути не тільки професіоналом своєї справи, а ще й Особистістю.
Бути людяною в першу чергу.
Йду з попередньої роботи, бо відчуваю, що стою на місці, а жадаю постійного розвитку і вдосконалення як професійного так і особистісного. Хочу наповнювати себе приємними враженнями і крутими емоціями. І моя улюблена робота має тільки сприяти цьому.

Бажаю бути завжди в місці яке мені подобається і займатись тим що мені подобається. На разі шукаю таке місце)

Маю попередити, що два дні в тиждень (Вт, Сб) не зможу повноцінно віддатися роботі у Вас, адже працюю акторкою в театрі. Це стабільно та пріорітетно для мене. Дякую за розуміння, до зустрічі)

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: