Resume from May 6, 2024 PRO

Марія

Технолог харчового виробництва

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
26 years
City:
Odesa

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and LinkedIn.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Інженер-технолог з розробок

from 06.2023 to 02.2024 (8 months)
Puratos Ukraine, Одеса (Харчова промисловість)

- розробка нових продуктів на замовлення (солодкі начинки на водній основі (кремові, фруктові);
- оптимізування технологічних рішень в асортименті продукції за продуктивністю та вартістю;
- підбір сировини, оцінка вхідної сировини для виробництва продуктів (перевірка відповідності сировини органолептичним показникам, оцінка структурно-механічних показників гідроколоїдів).

Технолог

from 04.2021 to 05.2023 (2 years 1 month)
ДП "ТОРГОВИЙ ДІМ "ПАЛЬМІРА", Одесса (Харчова промисловість)

- розробка рецептур та харчових продуктів;
- дослідження харчової сировини (мікроскопування, сенсорний аналіз, структурно-механічні показники).
- робота з клієнтами, консультування з питань технологій виробництва розроблених продуктів.

Адміністратор з комерційних питань

from 03.2020 to 08.2020 (5 months)
SGS Ukraine, Одеса (Послуги для населення та бізнесу)

Education

Одеський національний технологічний університет

Інноваційні технології харчування і ресторанно-готельного бізнесу, Одеса
Higher, from 2020 to 2024 (4 years)

Аспірантура

Одеська національна академія харчових технологій

Інноваційні технології харчування і ресторанно-готельного бізнесу, Одеса
Higher, from 2018 to 2019 (1 year)

Магістратура

Одеська національна академія харчових технологій

Інноваційні технології харчування і ресторанно-готельного бізнесу, Одеса
Unfinished higher, from 2014 to 2018 (4 years)

Бакалавріат

Knowledge and skills

MS Excel MS Word Користувач ПК MS Office MS PowerPoint MS Visio

Language proficiencies

English — above average

Additional information

Наукова діяльність:
Магістерська кваліфікаційна робота: «Розробка композиції та технології виробництва мусів біопротекторної дії» з впровадженням системи HACCP у технології виробництва мусів.

4 статті в іноземних журналах. 5 статей у провідних українських журналах. 6 патентів у базі Укрпатент.

Сертифікати щодо участі у Всеукраїнському та Міжнародному конкурсах наукових праць, у яких зайняті призові місця.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: