• PRO

Наталія

Керуючий рестораном, 50 000 UAH

Considering positions:
Керуючий рестораном, Операційний директор, Керівник з розвитку
Employment type:
full-time
Age:
47 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

F&B менеджер, керівник

from 05.2021 to 06.2024 (3 years 1 month)
Restaurant GRAND PIANO готель «Баккара», Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

07.2021 - 06.2024 рр.
Restaurant GRAND PIANO готель «Баккара»
Посада: F&B менеджер

05.2019 – 10.2019 рр.
Ресторанний комплекс «DANTE CLUB & PLAGE» м. Батумі, Грузія
Посада: керівник, сезонний проєкт

05.2018 – 03.2019 рр.
Проєкт «Перша Проба»
Посада: керівник

Обов'язки:
•Забезпечення виконання планових показників підприємства.
•Пошук нових шляхів для збільшення продажів та відвідувачів.
•Підтримка безперебійної роботи ресторану.
•Організація роботи команди.
•Створення для гостей ресторану затишної атмосфери.
•Забезпечення дотримання працівниками затверджених правил, стандартів, інструкцій.

Досягнення:
•Більшість гостей повертались і були задоволені послугами закладу.
•Систематизувала роботу обслуговування та максимально облегшила роботу для персоналу, що дозволило покращити якість обслуговування в рази.
•Мотивація, координація, контроль та навчання персоналу.
•Внесення та реалізація пропозицій щодо підвищення ефективності роботи ресторану.

Керуючий рестораном

from 04.2015 to 09.2018 (3 years 5 months)
Ресторанний комплекс «Природа», Вся Україна (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов'язки:
•Технічна підготовка комплексу до «запуску».
•«Розконсервація» майданчиків та зон обслуговування.
•Ремонт та реставрація банкетних майданчиків, зони ресторану, прилеглої території.
•Введення в експлуатацію майданчиків, ресторану та прогулянкового корабля "Елвіс".
•Фінанси та облік: підготовка пакету дозвільних документів; розробка та затвердження операційного плану; складання та затвердження ШР, ФОП.
•Контроль раціонального використання матеріальних, фінансових та трудових ресурсів.
•Розробка та запуск меню.
•Технічне закриття літніх майданчиків.
•Контроль за роботою персоналу ресторану з питань сервісу.
•Виконання організації банкетів, конференцій та інших заходів.
•Бронювання та оформлення документації ресторанних послуг.
•Контроль роботи всіх підрозділів ресторану.
•Постійне спілкування та робота з гостями, вирішення різних конфліктних ситуацій.

Досягнення:
•Розробила різні акції для залучення клієнтів та підняття показників загального виторгу та середнього чека.
•Поліпшила роботу (ресторану, персоналу, сервісу обслуговування та ін.).
•Ефективне виконання посадових обов'язків які покладені на час роботи.

Керуючий рестораном

from 09.2005 to 03.2016 (10 years 6 months)
ПРОЄКТИ, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

12.2015 – 03.2016 рр.
Ресторанний комплекс «SOHO», м. Трускавець
Посада: керівник

04.2017 р.
Кейтерингове обслуговування Чемпіонату Світу з хокею у м. Києві (СК «Палац Спорту»)

03.2014 – 08.2014 рр.
Готельно-ресторанний комплекс «Дача на Десні»
Посада: керуючий

10.2006 – 03.2014 рр.
Посада: старший адміністратор «АВТО-ГРИЛЬ МИСЛИВЕЦЬ» м.Київ («Козирна Карта»)

09. 2005 – 10.2006 рр.
Посада: офіціант, «Дежавю» м. Київ («Козирна Карта»)

Education

Полтавський університет економіки і торгівлі

Спеціальність: інженер-технолог громадського харчування, Полтава
Higher, from 2002 to 2004 (2 years)

Комерційний технікум

Спеціальність: технік-технолог громадського харчування, Полтава
Specialized secondary, from 1995 to 1997 (2 years)

Additional education and certificates

Пройшла ряд тренінгів для підвищення власної кваліфікації на теми

2020

Language proficiencies

  • English — average
  • Ukrainian — fluent

Additional information

Я кваліфікований фахівець з успішним досвідом роботи в сфері готельно-ресторанних послуг. Брала участь у відкритті ресторанів, завдяки цьому я здобула цінний досвід в наступних областях:
Навчання персоналу: проведення тренінгів для офіціантів з обслуговування та навчання навичкам комунікації та сервісу.
Управлінський досвід: набуття практики в управлінні новими закладами; допомога у налаштуванні процесів та стандартів обслуговування.
Даний досвід підкреслює мої навички в управлінні, навчанні персоналу та розробці продукту, що є важливими для успішної роботи в ресторанному бізнесі.
Маю досвід в організації ресторанних процесів (планування, аналіз, контроль). Загальний досвід роботи більше 15-ти років. Системне розуміння всього процесу роботи готельно-ресторанного комплексу: починаючи з маркетингового аналізу і закінчуючи реалізацією креативних ідей. Володію комунікативними навичками, з легкістю встановлюю контакти, підтримую розмову, вмію домовлятися і наполягати на своєму. Легко орієнтуюсь в великих обсягах інформації, можу виділяти головне, робити висновки. Вмію працювати в високому темпі та вкладатися в стислі терміни. Спроможна швидко зорієнтуватись та знайти вихід в складних ситуаціях, здатна налагодити роботу, швидке і чітке формування стратегій залежно від цілей та завдань. Ініціативна, працюю на результат, не відступаю перед труднощами.

НАВИЧКИ
Системний підхід до роботи
Управління рестораном / командою
Лідерські якості та вміння мотивувати співробітників
Організаторські навички
Здатність критично мислити та ефективно вирішувати проблеми
Налагодження робочих процесів
Стратегічний менеджмент
Планування і самоорганізація
Здатність знаходити, пропонувати, захищати і втілювати в життя нестандартні рішення
Навички в галузі планування, управління і розвитку закладу
Націленість на результат, як власний, так і командний
Уміння брати відповідальність на себе і свою команду
Операційна діяльність
Психологічна стабільність в екстрених ситуаціях

ДОДАТКОВО
Робота з комп'ютером:
Microsoft Office (Word, Excel)
1С, R-keeper, 1С, Смарт Тач

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: