Resume from April 26, 2024

Віталій

Механік (нафтогазова галузь)

Employment:
Full-time.
Age:
45 years
City:
Poltava

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Additional information

Р Е З Ю М Е

Шиндель Віталій Валентинович
Дата та місце народження
01.11.1978 р., Україна, м. Полтава
Домашня адреса
м. Полтава, провулок Хорольський, буд. 12, кв. 1
Контактна інформація
тел. [open contact info](look above in the "contact info" section)
mail: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Освіта
1994 - 1998 р.
Полтавський нафтовий геологорозвідувальний технікум
Спеціальність: Технічне обслуговування і ремонт нафтових та газових промислів
Кваліфікація: Технік-механік
1998 - 2003 р.
Полтавський національний технічний університет ім. Юрія Кондратюка
Спеціальність: Обладнання нафтових і газових промислів
Кваліфікація: Магістр інженерної механіки
2005 - 2007 р.
Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу, Інститут післядипломної освіти
Спеціальність: Видобування нафти і газу
Кваліфікація: Гірничий інженер
Досвід роботи
11.2023 - по даний час - головний механік ТОВ "Газтехнологія"
Обов'язки - забезпечення безаварійної роботи обладнання бурової установки, пошук та закупівля необхідних запчастин, матеріалів та обладнання складання графіків ППР, контроль за своєчасним проведенням планових ремонтів та технічного обслуговування обладнання, безпосередня участь в ремонті, технічному обслуговуванні та гідравлічному випробуванні обладнання, взаємодія з контролюючими та наглядовими організаціями.
05.2023 - 11.2023 - машиніст підіймача 5 розряду ПП Українська сервісна бурова компанія-1
Обов'язки - експлуатація, ремонт та технічне обслуговування обладнання мобільних бурових установок ZJ-20, ZJ-30
02.2023 - 05.2023 - механік, експерт технічний з промислової безпеки у нафтогазовидобувній промисловості та геологорозвіці
Обов'язки - проведення технічного огляду та/або експертного обстеження бурового та нафтопромислового обладнання, паспортизація бурового і нафтопромислового обладнання вітчизняного та закордонного виробництва.
10.2020 – 02.2022– механік бригади з інтенсифікації свердловин (колтюбінгового флоту) ТОВ «Регіон».
Обов'язки - контроль за своєчасним проведенням планових ремонтів та технічного обслуговування обладнання, безпосередня участь в ремонті, технічному обслуговуванні обладнання флоту інтенсифікації свердловин, контроль за забезпеченням безперебійної і технічно правильної експлуатації обладнання, організація роботи персоналу (машиністи колтюбінгової установки, машиністи насосного агрегату, машиністи азотно-компресорної установки), безпосередня участь у пуско-налагоджувальних роботах перед початком робіт на свердловинах, оформлення заявок на придбання матеріалів та запасних частин.
03.2018 – 10.2020 - механік, експерт технічний з промислової безпеки у нафтогазовидобувній промисловості та геологорозвідці ТОВ "Експертнафтогаз" (експерте обстеження, технічний огляд, дефектоскопія бурового та нафтопромислового обладнання обладнання).
Обов'язки - проведення технічного огляду та/або експертного обстеження бурового та нафтопромислового обладнання, складання висновків щодо можливості подальшої експлуатації обладнання, паспортизація бурового і нафтопромислового обладнання вітчизняного та закордонного виробництва.
10.2017 р. - 03.2018 р. - головний метролог, інженер з налагодження та випробування технологічного обладнання відділу головного механіка ПрАТ "Пласт".
09.2013 р. - 10.2017 р. - провідний інженер-механік відділу головного механіка ПрАТ "Пласт".
Обов'язки - забезпечення безаварійної роботи обладнання підприємства, пошук та закупівля необхідних запчастин, матеріалів та обладнання, складання графіків ППР, контроль за своєчасним проведенням планових ремонтів та технічного обслуговування обладнання, безпосередня участь в ремонті, технічному обслуговуванні та гідравлічному випробуванні противикидового обладнання, запірної арматури та гирлового обладнання фонтанних свердловин, взаємодія з контролюючими та наглядовими організаціями.
03.2013 р. - 09.2013 р. - в.о. головного механіка ПрАТ "Пласт".
08.2010 р. - 03.2013 р. - провідний інженер-механік відділу головного механіка ЗАТ "Пласт".
02.2008 р. - 08.2010 р. - інженер-механік відділу головного механіка ЗАТ "Пласт" (видобування природного газу і газового конденсату, капітальний ремонт свердловин).
09.2004 р. - 02.2008 р. - слюсар з ремонту технологічних установок 5-го розряду Машівського промислу ГПУ "Полтавагазвидобування".
Обов'язки - проведення ремонту та технічного обслуговування обладнання установок комплексної підготовки газу та гирлового обладнання свердловин.
11.2003 р. - 09.2004 р. - слюсар-сантехнік 3 розряду Солохівського промислу ГПУ "Полтавагазвидобування".

Додаткова інформація
1. Дійсні посвідчення з охорони праці
2. Посвідчення Експерта технічного з промислової безпеки з правом проведення технічного огляду та/або експертного обстеження устаткування нафтогазовидобувної промисловості та геологрозвідки
3. Посвідчення машиніста підіймача 5 розряду
Професійні навички
Вільне володіння комп'ютером

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: