Resume from July 4, 2023 PRO

Сергій

Директор, головний інженер, начальник виробництва, 100 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
60 years
City of residence:
Dnipro
Ready to work:
Dnipro, Kyiv, Lviv, Other countries, Poltava

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Директор з розвитку та інтеграції в ринки ЄС

from 03.2021 to now (3 years 2 months)
ПрАТ «Дніпровагонмаш», Кам'янське, Україна (Машинобудування)

Організація розробки, випробування та впровадження освоєння нових видів продукції та технологій проведенням робіт з сертифікації продукції ПрАТ . Координація всієї діяльності підприємства у рамках впровадження, функціонування та вдосконалення системи менеджменту якості. Контроль виконання плану дослідно-конструкторских робіт, плану виробництва нових видів промислової продукції, плану заходів щодо створення та впровадження нової техніки. Організація підготовки виробництва випуску продукції для замовників ЄС. Організація розробки пропозицій щодо технічного переозброєння, виготовленням та впровадженням нестандартного обладнання, засобів механізації та автоматизації. Створення та розвиток системи підготовки та виконання якісних ремонтів обладнання, системи підготовки виробництва нових видів продукції, впровадження нових та перспективних конструкторських та технологічних розробок, забезпечення виробництва енергоресурсами, інструментального забезпечення виробництва, навчання та розвиток персоналу, системи забезпечення безпечних умов праці.
З червня 2021 року по вересень 2022 року виконував обов'язки техничного директора ПрАТ «Дніпровагонмаш».

Керівник підрозділу вироби, капітального ремонту та модернізації наземної військової техніки.

from 12.2018 to 02.2021 (2 years 2 months)
STV GROUP a.s., Polička, Чеська Республіка (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Організація роботи та ефективна взаємодія всіх структурних підрозділів виробництва (ремонт двигунів, ремонт рам, шасі, веж, ремонт електропроводки та систем електроніки та оптики, зварювального та малярного виробництва). Розрахунок виробничих потужностей, планування та облік виробничих процесів. Збільшення обсягів виробництва та прибутковості виробничого підрозділу. Контроль над виконанням технологічних процесів, роботи технологічного устаткування. Забезпечення виробництва необхідними матеріалами, інструментом, пристроями. Контроль виконання робіт, що забезпечують скорочення витрат сировини, матеріалів, витрат праці. Контроль поліпшення якості виконуваних ремонтів. Керівництво колективом – 150 осіб. Впровадження сучасних технологій, прогресивних форм управління. Впровадження проектів з дбайливого виробництва та управління системою менеджменту якості. Підбір та навчання виробничого персоналу.

Директор підприємства

from 06.2015 to 12.2017 (2 years 6 months)
RDC Kutna Hora s.r.o., Kutná Hora, Чеська Республіка (Виробництво модельно-стрижневого оснащення з дерева та пластмас.)

Керівництво виробничо-господарською та фінансово-економічною діяльністю фірми з виробництва модельно-стрижневого оснащення для ливарних підприємств. Забезпечення виконання фірмою всіх зобов'язань перед державними органами, постачальниками, замовниками, а також господарських та трудових договорів, забезпечення кваліфікованими кадрами, раціональне використання та розвиток їх професійних знань та досвіду, створення безпечних умов праці.

Технічний та виробничий директор

from 03.2013 to 11.2018 (5 years 8 months)
CKD Kutna Hora a. s., Kutná Hora, Чеська Республіка (Сталеливарне виробництво. Виробництво візків вантажних та пасажирських вагонів, трамваїв. Виробництво зварних металоконструкцій залізничної та автомобільної техніки. Механічна обробка виливків та деталей.)

Забезпечення безперервної злагодженої роботи технологічних служб та виробничих підрозділів заводу. Планування та організація виробництва сталевих та чавунних виливків, зварювальних металоконструкцій, механічної обробки деталей, складання візків вантажних вагонів та ділянки фарбування металоконструкцій. Контроль за виконанням графіків ППР, Проведення модернізації обладнання та технічне переозброєння заводу. Використання прогресивних технологічних процесів. Розрахунок потужностей виробничих цехів, розробка планів виробництва та контроль за їх виконанням, розробка калькуляцій витрат на всі види виробів, що випускаються. Скорочення витрат сировини, матеріалів, витрат праці. Постійний контроль за поліпшенням якості продукції. Керівництво колективом – понад 700 осіб. Підбір та навчання виробничого та технологічного персоналу.
З грудня 2012 року по грудень 2016 року член Наглядової ради CKD Kutna Hora a. s..
Досягнення: Освоєно виробництво понад 50 типів нових виробів для провідних фірм Bombardier, Škoda Transportation, General Electric, Caterpillar, Amsted Rail, Alstom. Освоєно серійне виробництво важкого вагонного литва візків вантажних вагонів РФ та США, виробництво кузова вагона Wabtec. Освоєно випуск рам екскаватора фірм Atlas, Yanmar. Організація відділу технічного контролю із нуля. Збільшення обсягів виробництва понад 30% із одночасною оптимізацією персоналу понад 40%. Скорочення витрат за виробництво більш ніж 15%, скорочення рівня браку більш як на 10%.

Провідний спеціаліст ливарного виробництва, управління розвитку ливарного виробництва

from 01.2012 to 10.2014 (2 years 9 months)
ПАТ «Стахановський Вагонобудівний завод», Кадіївка, Україна (Виробництво залізничних локомотивів та рухомого складу)

Освоєння технології виготовлення важкого вагонного литва візків вантажних вагонів РФ на сталеливарных заводах Чеської Республіки. Розробка технологічних процесів ливарного виробництва рами бічної та балки надресорної. Модернізація наявного ливарного обладнання. Розробка технології механічної обробки рам та балок.

Директор підприємства

from 07.2007 to 09.2015 (8 years 2 months)
Приватний підприємець ФОП, Кременчук, Україна (Надання послуг населенню, роздрібний та оптовий продаж не харчових товарів)

Роздрібний та оптовий продаж комп'ютерної та офісної техніки, цифрових носіїв, систем супутникового телебачення, систем відеоспостереження та кондиціювання. Розробка та реалізація проектів телекомунікації, відеоспостереження, кондиціювання та цифровізації та діджиталізації готелів, супермаркетів, спорткомплексів, будинків та офісів.

Головний механік

from 11.2005 to 11.2008 (3 years)
ЗАТ «АзовЕлектроСталь», Маріуполь, Україна (Ливарне виробництво та механічна обробка виливків)

Забезпечення безперебійної та технічно правильної експлуатації та надійної роботи обладнання заводу. Розробка та контроль за проведенням графіків ППР. Забезпечення запасними частинами та матеріалами. Керівництво колективом – 60 осіб. Монтаж та відпрацювання технології формувальної лінії Künkel-Wagner, створення ділянки механічної обробки важкого вагонного литва.

Головний технолог

from 09.2002 to 09.2005 (3 years)
ВАТ «Кременчуцький сталеливарний завод», Кременчук, Україна (Сталеливарне виробництво та механічна обробка виливків)

Організація розробки та впровадження у виробництво прогресивних, економічно обґрунтованих технологічних процесів. Створення ділянки з механічної обробки вагонного литва, що відповідає передовим методам обробки з використанням спеціальних агрегатних верстатів з ЧПУ. Вибір постачальників матеріалів, інструментів та пристроїв. Забезпечення виробництва різальним та вимірювальним інструментом. Керівництво колективом – 50 осіб.

Механік ділянки сталеплавильного цеху

from 02.2001 to 09.2002 (1 year 7 months)
ВАТ «Кременчуцький сталеливарний завод», Кременчук, Україна (Сталеливарне виробництво та механічна обробка виливків)

Забезпечення безаварійної та надійної роботи обладнання сталеплавильного цеху, проведення робіт з модернізації та зниження витрат ремонтного обслуговування. Забезпечення безперебійної та безаварійної роботи електромостових та козлових кранів цеху. Організація робіт та проведення модернізації, середніх ремонтів та перестановки електромостових кранів вантажопідйомністю до 30 тн. Керівництво колективом 46 осіб.

Начальник дільниці з ремонту обладнання збагачувальної фабрики

from 11.1994 to 02.1999 (4 years 3 months)
ПО Павлоградвугілля «Управління з монтажу, демонтажу та ремонту гірничо-шахтного обладнання», Павлоград, Україна (Ремонт гірничо-шахтного обладнання)

Здійснення керівництва виробничо – господарською діяльністю ділянки. Забезпечення виконання виробничих завдань, виконання послуг високої якості, ефективне використання основних та оборотних засобів. Організація бригад з монтажу водопроводів середнього та високого тиску, газопроводів середнього та низького тиску, ремонту металоконструкцій, вантажопідйомного обладнання та автомобільних кранів, виготовлення зварних металоконструкцій шляхопроводів, естакад. Керівництво колективом – 65 осіб.

Майстер ділянки з ремонту обладнання збагачувальної фабрики

from 09.1986 to 11.1994 (8 years 2 months)
ПО Павлоградвугілля «Управління з монтажу, демонтажу та ремонту гірничо-шахтного обладнання», Павлоград, Україна (Ремонт гірничо-шахтного обладнання)

Здійснення керівництва виробничими бригадами. Забезпечення виконання ділянкою у встановлений термін виробничих завдань з ремонту обладнання збагачувальної фабрики «Павлоградська». Контроль за дотриманням працівниками правіл ОТ та ТБ. Організація проведення капітальних ремонтів стрічкових, скребкових та ланцюгових конвеєрів, дробарок, сит, центрифуг, насосів, компресорів, радіальних згущувачів. Монтаж зварювальних металоконструкцій, трубопроводів. Керівництво колективом – 35 осіб.

Рядовий, водій

from 05.1984 to 06.1986 (2 years 1 month)
Збройні сили СРСР, Інші країни (Охорона, безпека, оборона)

Служба у лавах збройних сил СРСР

Майстер, інженер – технолог ковальсько-пресового цеху

from 08.1982 to 05.1984 (1 year 9 months)
Первомайський завод "Хіммаш", росія, Первомайськ (Виробництво обладнання для хімічної та нафтохімічної промисловості)

Розробка технологічних нормативів, інструкцій, карт технічного рівня та якості продукції. Розробка технологічних процесів виготовлення поковок, розробка технічно обґрунтованих норм виробітку, лінійних та мережевих графіків, методів технічного контролю та випробувань продукції. Планування заготівельних операцій та розкрою матеріалів.

Education

Дніпропетровський металургійний інститут

Ливарне виробництво чорних та кольорових металів, Дніпро, Україна
Higher, from 1986 to 1992 (6 years)

Інженер – металург

Павлоградський машинобудівний технікум

Ковальсько-штампувальне виробництво, Павлоград, Україна
Specialized secondary, from 1978 to 1982 (4 years)

технік – технолог

Knowledge and skills

MS Office Користувач ПК ERP

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Czech — advanced
  • Russian — fluent

Additional information

Досвід стратегічного планування та управління людьми. Здатність приймати нестандартні управлінські рішення. Вміння планувати та прогнозувати. Досвідчений менеджер з орієнтацією отримання компанією максимального прибутку. Наполегливий, націлений на результат, комунікабельний, з добрими організаторськими здібностями, здатність до самостійного прийняття рішень у критичних ситуаціях, комунікація із замовниками та постачальниками, стресостійкий.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: