Resume from April 17, 2024

Тетяна

Викладач біології, правознавства, 12 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
45 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Knowledge and skills

Пользователь ПК Користувач ПК Делопроизводство

Additional information

Резюме

П.І.Б.:Бобко Тетяна Володимирівна
Особисті дані:31.12.1978 р.н., 40 років, громадянка України,
не заміжня, дітей немає.
Контактна інформація:м. Київ, Святошинський р-н, вул. Клавдіївська, 24.
т. дом. 409-03-39
т. моб. [open contact info](look above in the "contact info" section).
ел. пошта: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Мета:Отримати посаду для реалізації своїх професійних компетенцій.
Бажаний рівень заробітної плати: від 15 000 грн.
Освіта: 1996 - 1999 р.р. навчання в Київському медичному училищі № 1 (денна форма навчання) за спеціальністю «Медико-профілактична справа», отримала кваліфікацію «Санітарний фельдшер»;

1999 - 2004 р.р. навчання у Ніжинському державному педагогічному університеті ім. Миколи Гоголя (заочна форма навчання) за спеціальністю «Педагогіка і методика середньої освіти. Біологія», здобула кваліфікацію вчителя біології, валеології та основ екології;

2007 - 2011 р.р. навчання у Національній академії внутрішніх справ в м. Києві (заочна форма навчання) за спеціальністю «Правознавство», здобула кваліфікацію юриста (2 вища освіта);

2011 - 2012 р.р. навчання в магістратурі Національної академії внутрішніх справ, отримала диплом «Магістра», спеціалізація:
цивільно-правова.

Додаткова освіта: У 2016 році закінчила курси підвищення кваліфікації в ПрАТ «ВНЗ» «Міжрегіональна Академія управління персоналом» та отримала свідоцтво за програмою «Директор з персоналу».

У 2018 році закінчила курси підвищення кваліфікації в ПВНЗ «Європейський університет» та отримала свідоцтво за напрямом 101 «Екологія».

Професійні навички: Маю уміння та навички у сфері профілактичної медицини, контроль за проходженням періодичних медичних оглядів персоналу, контроль та нагляд за комунальними об’єктами тощо (7 років).
Маю знання, уміння та навички у педагогічній, методичній, виховній та науковій діяльності, написання наукових статей, участь у науково-теоретичних, науково-практичних конференціях та круглих столах, робота у приймальній комісії НАВС, маю навички діловодства, учать у підготовці наукових робіт (10 років).

Методичні рекомендації (співавтор):
1. Науково-методичні рекомендації «Проблеми мотивації на навчання і службу в ОВС та адаптації молодих фахівців до професійної діяльності, сучасні психологічні методики й технології щодо їх виявлення та подальшого вдосконалення», підготовлено відповідні акти щодо їх апробації та впровадження в практику.
2. Науково-методичні рекомендації «Внутрішньоособистісні фактори адаптації студентів першого курсу», проведено емпіричне дослідження та підготовлені практичні рекомендації щодо покращання стану адаптації та мотивації студентів 1-го курсу на навчання та впровадження в навчально-виховний процес ННІПП НАВС.
3. Відповідно до доручення керівництва НАВС підготовлено науково-методичні рекомендації для керівного та науково-педагогічного складу навчально-наукових інститутів НАВС щодо реабілітації та адаптації:
- курсантів 2-4 курсів, переведених на навчання в НАВС з ЛДУВС та ДЮІ МВС України;
- військовослужбовців-учасників АТО.

Наукові статті (співавтор):

1. Підюков П.П., Дронова О.С., Мазур С.Л., Бобко Т.В. «Психологічний тренінг у роботі з працівниками ОВС» // Наука і правоохорона.- 2014.- № 1. – С. 111-119.

2. Підюков П.П., Устименко Т.П., Мазур С.Л., Амонс М.О. Бобко Т.В. «Підготовка, підготовленість, готовність і майстерність як професійно-психологічні категорії й невід’ємні складові успішної професіоналізації та кар’єрного зростання сучасного фахівця ОВС» // Південноукраїнський павничий часопис: наук. журн. / Одес. держ. ун-т внутр. справ. О. - 2014. - № 2.– С. 48-50.

3. Підюков П.П., Дронова О.С., Варлакова Є.О., Мазур С.Л., Бобко Т.В. «Проблеми психологічної реабілітації та адаптації курсантів, переведених на навчання до ВНЗ МВС із зони АТО: науково-методичні рекомендації та поради командирам і вихователям щодо їх розв’язання» // Наука і правоохорона.- 2014. - № 3. – С. 241-247.

4. Підюков П.П., Устименко Т.П., Дронова О.С., Варлакова Є.О., Мазур С.Л., Бобко Т.В. «Кіберзлочинність як суттєва перепона євроінтеграції України та серйозна загроза її економічній безпеці, правам і законним інтересам громадянського суспільства: психолого-юридична характеристика» // НАУКА «Міліція України». – 2014. - № 9-10. – С. 23-26.

Тези наукових конференцій, семінарів:
1. Бобко Т.В. Організація самостійної роботи студентів-правознавців: збірник матеріалів Науково-практичного семінару «Актуальні питання психологічного забезпечення навчально-виховного процесу у ВНЗ» (28.11.2013 р.) – К.: Нац. акад. внутр. справ. – 2013. – С. 8 – 10.

2. Бобко Т.В., Дронова О.С., Мазур С.Л. «Психопрофілактика конфліктів в ОВС» – тези доповіді на III Міжнародній науково-практичній конференції «Актуальні проблеми юридичної психології» (25.04.2014), К. -С.182-184.

Знання мови:Досконало володію українською та російською мовами, німецька мова – зі словником.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: