Resume from April 24, 2024 PRO

Сергій

Инженер-конструктор, моделлер, 45 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
57 years
City of residence:
Ivano-Frankivsk
Ready to work:
Ivano-Frankivsk, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Инженер-конструктор

from 07.2009 to now (14 years 9 months)
ТОВ "Бастіон-СВ", Ивано-Франківськ (Металургійна промисловість, металообробка)

Я - інженер-конструктор і спеціаліст з САПР, маю понад 20 років досвіду в галузі 3D-моделювання, 2D-креслення, проектування і аналізу конструкцій та загальних інженерних компонентів. Область діяльності: твердотільне (включаючи параметричне) моделювання металоконструкцій у 3D (сходи, огорожі, ворота, ферми-перекриття, малі архітектурні форми тощо); деталей у 3D; збірок у 3D; - при необхідності з візуалізацією; створення креслень; підготовка розгорток виробів із листового матеріалу (метал, фанера, пластик) на лазерний/плазмовий різ (DXF, SVG); підготовка моделей на 3D-друк/обробку на ЧПУ (STL, STEP/STP, IGES/IGS, F3D); конвертація файлів з/в формати: DWG, STEP/STP, IGES/IGS, F3D; аналіз та оптимізація форм (Shape Optimization). Середовище моделювання: AutoCAD, Fusion 360, SolidWorks, Blender. Оцифрування растрових зображень у векторний формат SVG, DXF. Під час розробки приділяється особлива увага деталям продукту.

Директор

from 09.1996 to 06.2008 (11 years 9 months)
ЗМС, Івано-Франківськ (Послуги для населення та бізнесу)

Управління сіткою роздрібної торівлі та послуг для населення. Аналіз діяльності підприємства для збільшення його ефективності, розробка схем планування і бюджетування, контроль виконання плану постачання та реалізації.

Education

ІФІНГ (ИФИНГ)

ФАЕ, Автоматика та управління в технічних системах (Автоматика и управление в технических системах), Івано- Франківськ (Ивано-Франковск)
Higher, from 1988 to 1993 (5 years)

Knowledge and skills

AutoCAD Blender MS Office SolidWorks Fusion 360 Користувач Internet Отримання, обробка та аналіз даних в Excel Power Qwery Створення форм ПДФ, що заповнюються. Вилучення та аналіз даних форм ПДФ, що заповнюються.

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • English — beginner

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: