Resume from September 14, 2023 PRO

Віталій

Лікар акушер-гінеколог, завідувач відділення, заступник головного лікаря, 40 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
55 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Керівник відділення гінекології

from 10.2022 to now (1 year 7 months)
"UNIVERSUM CLINIC", Київ (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Медичний директор

from 02.2022 to 07.2022 (5 months)
МЦ "Мати та дитина", Київ (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Докторант

from 08.2020 to now (3 years 9 months)
ДУ "Інститут педіатрії акушерства і гінекології імені академіка О.М. Лук'янової АМН України", Київ (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Працюю над докторською дисертацією

Завідувач акушерського стаціонару

from 09.2019 to 07.2020 (10 months)
ТОВ "ЛДЦ"Адоніс плюс", Київ (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Володію всіма об'ємами лікувально-діагностичних практик та переважною більшістю оперативних втручань в акушерстві та гінекології. На посаді завідувача жіночої консультації Клінічного пологового будинку №2 м. Чернівці організував та запровадив роботу першого в Чернівецькій області кабінету патології шийки матки в 1998 році; організував та запровадив роботу першого в Чернівецькій області відділення антенатальної охорони плода в Клінічному пологовому будинку №2 у 2007 році. На посаді районного акушера-гінеколога, завідувача акушерсько-гінекологічного відділення Кіцманської центральної районної лікарні впродовж 2011-2018 років впровадив низку лікувально-діагностичних заходів, що дало змогу привести якість надання медичної допомоги вагітним. роділлям, породіллям та новонародженим у відповідність до Національних стандартів.
На посаді керівника акушерського стаціонару приватного пологового будинку м. Києва організував безперервне ефективне функціонування закладу в складний період пандемії COVID-19.
Є позаштатним експертом НСЗУ з питань трансформації системи охорони здоров'я.

Education

Чернівецький державний медичний інститут

Лікувальний факультет, Чернівці
Higher, from 1985 to 1993 (8 years)

Лікар акушер-гінеколог, гінеколог-ендокринолог, акушер-гінеколог-хірург, малоінвазивна хірургія і в гінекології.
Лікар УЗД
Кандидат медичних наук
Докторант ДУ ІПАГ
Експерт Національної служби здоров'я України
Спеціаліст з організації охорони здоров'я

Knowledge and skills

Користувач ПК MS Excel MS Word MS PowerPoint

Language proficiencies

  • English — average
  • Polish — average

Additional information

Кандидат медичних наук, лікар акушер-гінеколог вищої категорії, спеціаліст за фахом "Організація та управління охороною здоров'я"; спеціалізація з гінекологічної ендокринології та лікування безпліддя (1999 р. м. Москва); курси тематичного удосконалення з основ гістеро- та лапароскопії в акушерстві та гінекології (2010 р. м. Київ); кольпоскопічна діагностика та методи лікування патології шийки матки (2001 р. м Київ); актуальні питання невідкладного та оперативного акушерства, первинна реанімація новонароджених; перинатальна допомога з позиції доказової медицини; особливості ультразвукової діагностики в акушерстві; екстрагенітальна патологія вагітних; прикладна оперативна гінекологія; учасник чисельних міжнародних конференцій та майстер класів з актуальних питань акушерства та гінекології. В рамках програм з обміну досвідом відвідував: муніципальну клініку м. Відень, Австрія, 1996р.; Науковий центр акушерства гінекології та перинатології РАМН м. Москва РФ, 1999р, 2000р; Клініка Варшавського медичного університету, 2017р. Варшава, Польща; стажування в рамках освітньої програми для лікарів на клінічних базах університету імені Рене Декарта та університету імені Дені Дідро (Франція).

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: