Resume from April 27, 2024

Яна

Вчитель початкових класів

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
27 years
City of residence:
Chernihiv
Ready to work:
Kyiv, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Additional information

Найда Яна Анатоліївна
Посада: вчитель початкових класів
Контактна інформація:
моб. тел. [open contact info](look above in the "contact info" section)
e-mail: [open contact info](look above in the "contact info" section)

Мета: мати стабільну, добре оплачувану роботу, щоб розкрити на повну свій педагогічний потенціал, реалізувати творчі ідеї у роботі з дітьми, проявити свою креативність, вчити інших і навчатися, виховувати найкращі людські якості у майбутнього покоління, всебічно розвивати дітей і самій також розвиватися професійно, передати запал і ентузіазм дітям. Хочу працювати в дружньому та творчому колективі.

Досвід роботи:
Працювала вихователем у Куликівському дитячому садку з 01.06.17 по 31.08.18 (заміна на період відпусток).
З вересня 2018 р. ̶ до тепер ̶ вчитель початкових класів Дрімайлівського ЗЗСО І-ІІ ст.
Систематично підвищую свій професійний рівень, вдосконалюю педагогічну майстерність, зокрема беру участь у вебінарах, тренінгах тощо. Володію методиками всебічного розвитку дітей, виховними та прийомами та дидактичними технологіями.
У 2018 році друкувалася у міжнародному збірнику науково-педагогічних статей «Український вимір» зі статтею «Гуманізація педагогічного спілкування в контексті реалізації ідей нової української школи». У 2019 році у збірнику наукових праць «Актуальні проблеми підготовки вчителя трудового навчання та технологій: теорія, досвід, проблеми» зі статтею «Вплив рукоділля на розвиток дитини».
Активно втілюю новітні ідеї реформування освітнього середовища, зокрема займаюся проблемою гуманізації педагогічного спілкування та педагогікою партнерства. Чудово володію методикою навчання молодших школярів, формами, методами і прийомами роботи з дітьми. Використовую у своїй діяльності методики навчання виховання і розвитку розроблені передовими педагогами, активно впроваджую інноваційнім та інтерактивні технології навчання та виховання. Я творчо підходжу до освітнього процесу: вдало підбираю цікавий, доступний і науковий матеріал, виготовляю оригінальну наочність, лепбуки, розробляю та проводжу дидактичні ігри, вікторини, конкурси, свята, виховні заходи, тематичні тижні, проекти, займаюся з дітьми театралізованою діяльністю та проектною діяльністю. Креативно підходжу до оформлення класної кімнати, прикрашаю разом з учнями класну кімнату до різних свят.
Проводжу батьківські збори в нетрадиційній формі та невимушеній атмосфері. Постійно надаю допомогу батькам у вихованні дітей, намагаюся підвищити їхню педагогічну культуру, завжди відкрита до діалогу. Дотримуюся педагогічної етики, поважаю гідність та думку оточуючих. Ввела традицію шкільного чаювання, де з охочими дітьми спілкуємося на різні теми, проводимо різноманітні ігри тощо.
Самостійно розробила та організувала загальношкільний «Тиждень музики».
Для мене професія вчителя ̶ це покликання, можливість самореалізації та джерело задоволення. Я поєдную в собі любов до справи і до учнів, вмію не тільки вчити дітей, але і сама здатна вчитися. Я ніколи не зупиняюся на досягнутому, а обов'язково йду вперед і завжди доводжу розпочату справу до кінця.

Освіта:
2014-2018 рр. ̶ Чернігівський національний педагогічний університет імені Т.Г.Шевченка (факультет початкового навчання, спеціальність: «Початкова освіта»).
З 2018 р. ̶ 2019 рр. Національний університет «Чернігівський колегіум» імені Т.Г.Шевченка (факультет дошкільної, початкової освіти і мистецтв, спеціальність: «Початкова освіта»).

Додаткова освіта та захоплення:
2007-2014 ̶ навчання у Куликівській дитячій музичній школі;
Жовтень 2018 ̶ курси підвищення кваліфікації з НУШ у Чернігівському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти імені К.Д. Ушинського; пройдені на високому рівні курси «EdEra»;
Червень 2019 р. ̶ фестиваль арт-практик (маю сертифікат);
Захоплююся подорожами, фотографією, музикою, психологією, читанням книг і написанням віршів. Займаюся науковою діяльністю.

Додаткова інформація
Я наполеглива, цілеспрямована, активна, відповідальна, старанна, творча та креативна, вмію контактувати з дітьми, ставиться до них з любов'ю, постійно самовдосконалююся.
Досвідчений користувач: MS Office (Word, Exсel, Power Point), навички роботи з Internet і E-mail.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: