- PRO
Олексій
Директор виробництва, ресторану, мережі закладів харчування, 60 000 UAH
- Employment type:
- full-time
- Age:
- 48 years
- City:
- Dnipro
Contact information
The job seeker has entered a phone number and email.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/563090/
Work experience
Операційний директор
from 11.2022 to 08.2023
(9 months)
ТОВ «ЛОГОС», ресторано-готельний комплекс Бартоломео, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)
Операційне управління господарською діяльністю комплексу Бартоломео (площа комплексу 6,5 га, штат більше 200 чол, ресторани, готель на 79 номерів, паркова територія ПІКНІК, конференц зал, яхт клуб, спорт локації, басейн, концертний майданчик). Планування і фінансовий результат всіх подрозділів комплексу. Управління FRONT (ресторани, готель, спорт підрозділ) і BACK структурами (хауз кіпінг, клінінг, тех служба, відділ благоустрою, служба безпеки) комплексу.
Директор підприємства
from 12.2020 to now
(4 years 8 months)
ТОВ "Н’ю Білд Істейт", Дніпро (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)
Контроль та фінансовий облік підприємства. Робота з підрядниками, гос органами, контроль виконання робіт.
Ремонтні роботи громадянської, комерційної та державної власності
Директор з розвитку
from 01.2020 to 01.2021
(1 year)
ТОВ «ЛОГОС», ресторано-готельний комплекс Бартоломео, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)
Закінчення робіт по розробці стандартів роботи для всіх підрозділів комплексу, переведення їх у цифровий формат, розробка ключових протоколів, впровадження стандартів у роботу підприємства, контроль дотримання.
Директор виробництва
from 06.2018 to 10.2019
(1 year 4 months)
ТОВ Контракт Продрезерв 5, Гарна Страва, Дніпро (Харчова промисловість)
Розробка бізнес плану, проекту, будівництво приміщення цеху по виробництву готової продукції та напівфабрикатів для заводських їдалень/лікарень/освітніх установ/державних структур відповідно до ХААСП (починаючи від проектних робіт, підбір буд. бригад, підбір виробничого обладнання, підбір іншого инвентаря і допоміжного устаткування, складання штатного розпису і підбір персоналу, пошук авто, устаткування згідно нормативам СЕС, пропрацювання логістики і технології доставки; закінчуючи вихідом на планову рентабільність. Проекти та запуск також їдалень "під ключ" на комерційних підприємствах, в освітніх та держзакладах
Исполнительный директор
from 10.2017 to 07.2018
(9 months)
ТОВ «ЛОГОС», ресторано-готельний комплекс Бартоломео, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)
Запуск нових локацій (паркова зона відпочинку, кав’ярня ПІКНІК та кав’ярня у ЯХТ КЛУБІ; аналіз продажів з формуванням пропозицій по збільшенню прибутку та впровадження цих пропозицій; прописання логіки алгоритму до бонусної програми лояльності та інші, запуск разом з IT відділом нових додатків для покращення якості роботи комплексу; написання стандартів роботи (по Мусатову) для підрозділів з застосуванням хмарних технологій.
Фін. директор
from 06.2010 to 01.2022
(11 years 7 months)
ТОВ «Дніпро-Ш», розважальний рестораний комплекс RIO club, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)
Ресторан, бенкетний зал, нічний клуб і кав’ярня. Впровадження та ведення фінансового і управлінського обліку, бюджетне планування, аналітика діяльності підприємств, одночасно (до 2017 року) управління підприємством в якості зам. Ген. директора і робота з перевіряючими гос структурами.
Директор з розвитку
from 10.2009 to 12.2009
(2 months)
ТОВ «7континентів», ТРЦ «Рів’єра», Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Розробка концепції, підбір персоналу, впровадження та відладка складського і управлінського обліку, проект та запуск ресторану, розробка меню, рекламні заходи.
Директор виробництва
from 12.2008 to 10.2009
(10 months)
ТОВ «Рейнфорд» ТРК «Материк», Кам'янське (Готельно-ресторанний бізнес)
Керівництво підрозділами ресторан «Баварія», кондитерський цех, борошняний цех, м’ясний цех і цех напівфабрикатів, з кількістю співробітників від 150.
Впровадження антикризових заходів по скороченню и оптимизації витрат, оптимизації технологічних процесів, складання бюджету по кожному підрозділу та контроль виконання,зміна юридичної особи підприємства, взаємодія с перевіряючими службами, аналітика продаж з розробкой та впровадженням технології системи обмеження виробництва, в результаті чого скоротив кількість працівників до 65 осіб із збереженням виторгу підрозділів на колишньому рівні, а по деяким збільшив на 25%.
Директор підприємства
from 04.2008 to 12.2008
(8 months)
ТОВ «Рейнфорд» ТРК «Материк», Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Керівництво підрозділами 3 ресторани («Баварія», «Італія» и «Російській»), фуд-зона на 400 місць евро їдальні, кафетерій «Міленіум», кондитерський цех, борошняний цех, м’ясний цех і цех напівфабрикатів, з кількістю співробітників 320 осіб.
Вивід підприємства з виробничої кризи, розробка та впровадження систем мотивацій для персоналу, впровадження антикризових заходів по скороченню и оптимизації витрат, оптимизації технологічних процесів, складання бюджету по кожному підрозділу та контроль виконання,зміна юридичної особи підприємства, взаємодія с перевіряючими службами, аналітика продаж. За період роботи в результаті оптимизації технологічних процесів сокоротив кількість працівників до 270 осіб, при цьому збільшив виторг на 20%, привів роботу підрозділів до відповідності нормам.
Директор ресторану
from 07.2006 to 03.2008
(1 year 8 months)
ТОВ «Рейнфорд» ТРК «Материк», «Слав’янський двір», Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)
Керівництво фуд-зоной на 240 місць «Слав’янський двір»: операційне управління роботою підприємства, проект технологічної лінії та запуск підприємства, підбір та навчання персоналу, розробка та впровадження системи мотивації для персоналу, розробка та впровадження меню і технологій, складання та контроль виконання бюджету.
У підпорядкуванні 70 осіб. Розробив оптимальний технологічний процес, структуру та мотивацію персоналу, в результаті чого забезпечив завантаження залу з 50 на 90% та вихід на запланований прибуток
Директор ресторану
from 11.2005 to 07.2006
(8 months)
ТОВ «Мегаполіс», готельно-рестораний комплекс «GoodZone» (м.Дніпро), Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)
Операційне керування роботою комплексу, супровід будівництва приміщень ресторану та планування технологічних приміщень, укладання договорів, підбір та навчання персоналу, розробка та впровадження меню и технологій, впровадження складського та фінансового обліку.
Education
Національна Металургійна Академія України
Інженер по електроустаткуванню промислових підприємств, Дніпро
Higher, from 1994 to 1999 (5 years)
Additional education and certificates
Додаткова освіта на базі НМетАУ – курси Маркетинг, Менеджмент, Фінанси та Аудіт.
1996-1999гг.
American English School Center
1 год
Knowledge and skills
- Управління підприємством
- MS Excel
- Систематизація бізнесу
- Управління командою
Language proficiencies
English — above average
Additional information
Сімейне становище
Одружений, маю двох доньок
Водійське посвідчення
Стаж 25 років категорія В та С, власне авто
Захоплення
Сноуборд, вейкборд, віндсерфінг, верхова їзда (кінний спорт)
More resumes of this candidate
Dnipro
Рубльов Олексій Анатолійович Дата народження: 20 Квітень 1977 Регіон: Дніпро Можливість переїзду: Дніпро Телефон (и): , E-mail: СЕО , фінансовий директор, операційний директор, регіональний директор...
Similar candidates
-
Керуючий мережею закладів харчування
50000 UAH, Dnipro, Zaporizhzhia , more 2 cities -
Ресторатор, операційний директор ресторану, шеф-кухар
Dnipro, Kyiv , more 7 cities -
Директор виробництва
Dnipro -
Начальник цеху
Dnipro, Kyiv , more 5 cities -
Керівник виробництва
Dnipro, Other countries, Remote -
Директор департаменту розвитку, керівник відділу оренди та нерухомості
Dnipro, Kyiv , more 4 cities