Resume from April 18, 2023 PRO

Тетяна

Начальник департаменту, управління, відділу внутрішньобанківських операцій, 20 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
45 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Начальник Департаменту/Управління фінансового та податкового обліку

from 03.2011 to 08.2018 (7 years 5 months)
ПАТ "ДІВІ БАНК", Киев (Фінанси, банки, страхування)

•Виконання всіх видів перерахувань по господарських операціях . Здійснення контролю за веденням операцій по синтетичному та аналітичному обліку з внутрішньобанківських та господарських операцій
•Відображення в обліку розрахунків з персоналом по оплаті праці (відпускних, по листам непрацездатності, премій), своєчасне і правильне віднесення на витрати сум нарахованої заробітної плати і відрахувань в бюджет.
•Складання та подання бухгалтерської та статистичної звітності до відповідних Державних органів: Фонду соціального страхування з тимчасової непрацездатності, Фонду соціального захисту інвалідів, ДПІ по місцевим податках , 1-ПВ, 11-ОЗ, 11-мтп, 4-мтп, 2-інв.
•Ведення заробітної плати, відображенням її по балансу, формування звіту ЄСВ, 1-ДФ та подача звітів в в системі Медок IS в податкову інспекцію.
•Ведення обліку розрахунків дебіторів і кредиторів банку по господарських операціях. Облік господарських договорів. Своєчасна оплата діючих угод, договорів та контрактів. Складання щомісячної звітності про стан дебіторської заборгованості
•Оформлення та своєчасне відображення в бухгалтерському обліку руху малоцінних і швидкозношуваних предметів, матеріалів на складі, паливно-мастильних матеріалів.
•Ведення підзвітних коштів (прийом та проведення авансових звітів по відрядженнях та інших господарських операціях та віднесення витрат на відповідні статті балансу).
•Формування та подача звітності в фіскальні органи та фонди (звіт про контрольовані операції (трансфертне ціноутворення), податку на додану вартість (набір, реєстрація накладних в системі Медок IS), екологічного податку, податку з нерухомості, земельного податку та ін
•Ведення податкового обліку податку на прибуток і забезпечення надання податкової звітності, контроль за достовірністю і правильністю віднесення доходів та витрат по рахунках 6-го та 7-го класу у відповідності до Плану рахунків бухгалтерського обліку банків України
•Формування файлів річної фінансової звітності, побудова приміток до річного звіту та звіту про рух грошових коштів.
•Ведення обліку необоротних активів, нематеріальних активів, нарахування фінансової та податкової амортизації. Проведення інвентаризації активів.
•Облік внутрішньобанківських операцій по позабалансових рахунках.
•Проведення послідуючого контролю за формуванням меморіальних документів дня.
•Знання нормативної та законодавчої бази України з питань банківської діяльності та фінансової звітності про оподаткування, Податкового Кодексу України. Знання інструкцій НБУ. Вміння застосовувати знання в практичній діяльності.

Начальник відділу обліку господарських операцій

from 03.2009 to 02.2011 (1 year 11 months)
ПАТ КБ "Євробанк", Киев (Фінанси, банки, страхування)

Начальник відділу внутрішньобанківських операцій

from 08.2007 to 03.2010 (2 years 7 months)
Подільська філія ВАТ КБ «Хрещатик», Киев (Фінанси, банки, страхування)

Заступник головного бухгалтера-начальник відділу обліку та звітності

from 03.2000 to 08.2007 (7 years 5 months)
Київська філія АТ «Укрінбанк», Киев (Фінанси, банки, страхування)

Education

Київський національний торговельно-економічний університет

Бухгалтерський облік та аудит, спеціальність – економіст з бухгалтерського обліку та аудиту (денна форма навчання), Киев
Higher, from 1995 to 2000 (4 years 5 months)

Київський технікум готельного господарства

Організація обслуговування в готелях та тур комплексах, спеціальність – технік-організатор (заочна форма навчання), Киев
Specialized secondary, from 1995 to 1998 (2 years 9 months)

Knowledge and skills

MS Excel MS Word MS Office Користувач Internet MS Outlook M.E.Doc ОДБ ІС-ПРО

Additional information

Період роботи в ПАТ "ДІВІ БАНК-досвід починаючи з відкриття банку до здавання ліцензії (реорганізація у фінансову установу)

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: