Resume from May 29, 2024 PRO

Віталій

Керівник підрозділу, кредитний менеджер, 60 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
42 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Кредитний консультант

from 04.2023 to now (1 year 2 months)
приватна консультація, Київ (Консалтинг, бухгалтерія, аудит)

Приватна консультація юридичних осіб позичальників з приводу отримання кредитів в банках, включає в себе:- участь у переговорах з банківськими установами, щодо отримання фінансування (кредити, кредитні лінії, гарантії), погодження істотних умов кредитування (сума, строк кредитування, процентна ставка, комісії банку, тощо)- підготовка первинного пакету документів (в тому числі документів для відкриття рахунків в банках) та відпрацювання з менеджерами банку кредитних заявок- збір та надання до банку повного пакету документів, в тому числі документів, за затвердженими формами банку (СF, ТЕО проекту, інші довідки, тощо)- комунікація з аналітичним підрозділом банку, щодо надання додаткової інформації за проектами- підготовка документів та аналіз договірної бази для укладання кредитних договорів та договорів забезпечення, в тому числі взаємодія з нотаріусами, у випадку нотаріального посвідчення договорів забезпечення
За період з квітня 2023 р. успішно реалізовано 3 проекти з отримання коштів позичальниками юридичними особами на загальну суму 55 млн. грн., цільове використання: здійснення капітальних витрат та поповнення обігових коштів (сегмент - середній бізнес, річна виручка підприємств - понад 300 млн. грн.). Зазначені проекти були реалізовані в Чернівецькій та Тернопільській областях.

Заступник начальника відділу структурованого фінансування ДКБ

from 09.2020 to 04.2023 (2 years 7 months)
АТ ОЩАДБАНК, Київ (Фінанси, банки, страхування)

Проведення переговорів з потенційними позичальниками, розгляд та оцінка пакету документів, отриманих від позичальників та обласних управлінь. Підготовка на розгляд кредитного комітету чи Правління Банку висновків щодо кредитування відповідного клієнта: оцінка клієнта; аналіз проекту, що пропонується для кредитування; визначення найкращих умов кредитування; здійснення оцінки фінансового стану клієнта; аналіз пропонуємого забезпечення; взаємодія зі структурними підрозділами банку з питань розгляду пакету документів.

Заступник начальника з корпоративного бізнесу

from 01.2020 to 04.2020 (3 months)
ПАТ «МТБ Банк», Київ (Фінанси, банки, страхування)

здійснював управління аналітичним відділом (у прямому підпорядкуванні було 5 співробітників відділу) з розгляду кредитних заявок (кредити, кредитні лінії, факторинг, документарні операції (гарантії, акредитиви)), взаємодія з підпозділами банку, контроль виконання планових показників банку, організація cross sales

Заступник начальника відділу департамент корпоративного бізнесу

from 08.2004 to 03.2019 (14 years 7 months)
АТ ОЩАДБАНК, Київ (Фінанси, банки, страхування)

Проведення переговорів з потенційними позичальниками, розгляд та оцінка пакету документів, отриманих від позичальників та обласних управлінь. Підготовка на розгляд кредитного комітету чи Правління Банку висновків щодо кредитування відповідного клієнта: оцінка клієнта; аналіз проекту, що пропонується для кредитування; визначення найкращих умов кредитування; здійснення оцінки фінансового стану клієнта; аналіз пропонуємого забезпечення; взаємодія зі структурними підрозділами банку з питань розгляду пакету документів, підготовка протокольних рішень та договірної бази, організація та укладання договорів.

Education

Чернігівський державний інститут економіки і управління

Обліково-економічний, економічна кібернетика, Чернігів
Higher, from 1999 to 2004 (4 years 9 months)

Additional education and certificates

Державний вищий навчальний заклад "Університет банківської справи"-12 модульна програма розвитку управлінського потенціалу

12 місяців (жовтень 2017-жовтень 2018)

Knowledge and skills

Уміння аналізувати MS Excel Інвентаризація Банківська справа Формування зведених таблиць Доброзичливість

Language proficiencies

English — average

Additional information

Переважно працював з великими компаніями (кредитування, надання банківських гарантій, акредитивів), зокрема, державними підприємствами, підприємствами військово-промислового комплексу, підприємствами паливно-енергетичного комплексу та альтернативних джерел енергії (інвестиційні проекти по будівництву сонячних електростанцій). Брав участь у розробці продуктових порядків, які відносились до сегментації корпоративного бізнесу.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: