Resume from November 25, 2020 PRO

Дарія

Адміністратор, консультант, 10 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
28 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Фізичний інструктор

from 01.2019 to now (5 years 4 months)
Днз 54, Київ (Освіта, наука)

На даний час працюю офіційно, 3 дня в тиждень, до обіду. Половина дня вільна, тому шукаю ще роботу. Якщо раптово не відповідаю на дзвінок, буду вдячна якщо Напишите у вайбер. Дякую за розуміння.

Education

НПУ імені Драгоманова

Дошкільна освіта( здоров'я людини)- бакалавр, фізична терапія, ерготерапія ( магістр), Киев
Higher, from 2013 to 2019 (5 years 10 months)

Additional information

Досвіду роботи нажаль не маю, але хочу навчитися. Майже 3 роки працювала фітнес тренером у фітнес клубі. Останні три місяці працювала на посаді мененджера у фітнес клубі. Сподобалось, тому хотіла б спробувати себе і надалі в цій сфері або в іншій будь- якій маю трохи досвіду роботи з клієнтами)
Важливо! На даний момент працюю офіційно в державній установі, інструктором з фізичної культури. Працюю три дні в тиждень, до 12:00 - 13:00. Половина дня вільна, тому шукаю ще роботу яка б приносила мені додатковий дохід та ту роботу, яка б викликала бажання на неї з радістю ходити.)
Я особистість- відповідальна, чесна, активна, трохи творча) пунктуальна, комунікабельна та дружня, останнім часом серйозна) Всього іншого можу навчитися) готова навчалися новому в будь-якій професії !
Спілкуюсь державною мовою.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: