Resume from May 26, 2023 PRO

Віталій

Землевпорядник, логіст, спеціаліст, водій, постачальник (агро, перевезення)

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
35 years
City:
Dubno

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Спеціаліст землевпорядник; Керівник відділу; Спеціаліст відділу

from 10.2010 to 02.2023 (12 years 4 months)
Обєднана територіальна громада, Вся Україна (Державні організації)

Прийом та опрацювання звернень громадян, спілкування з відвідувачами, надання послуг в межах компетенції. Укладання договорів оренди землі та додаткових угод до них. Організація та контроль при розробленні земельної та містобудівної документації. Вирішення земельних спорів. Організація роботи відділу, підготовка проектів рішень сесії та виконавчого комітету, ведення діловодства, проведення інвентаризації земель, підготовка продажу права власності та права оренди на земельні ділянки через аукціон, приватизація земельних ділянок громадянами, узаконення та звільнення земельних ділянок, подання звітів та інформації в контролюючі органи.

Education

Національний університет водного господарства та природних ресурсів

Факультет землеустрою та геоінформатики; Бакалавр з землевпорядкування та кадастру; Магістр з геодезії картографії та землевпорядкування, Рівне
Higher, from 2005 to 2010 (4 years 9 months)

Knowledge and skills

Користувач ПК M.E.Doc Ведення звітності Перевезення, Водійські права, категорії В, С Ремонт автотехніки Досвід з продажів та закупівель

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • English — average

Additional information

Пунктуальність, відповідальність, наполегливість, комунікабельність, понаднормовий робочий час, стресостійкість, позитивний підхід до роботи, вміння працювати в команді, бажання працювати і заробляти. Не маю шкідливих звичок. Готовність до відряджень.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: