Resume from April 22, 2024 PRO

Марія

Помічник юриста, юрист

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
25 years
City:
Lviv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email, address, Facebook and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Головний спеціаліст відділу претензійно-позовної роботи

from 01.2023 to now (1 year 4 months)
Західне міжрегіональне головне управління Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, Львів (Юриспруденція)

-здійснення претензійної роботи (пред’явлення і розгляд претензій; реєстрація, облік, зберігання, відправка документів з питань претензійної роботи).
-участь в забезпеченні організації позовної роботи (підготовка проектів позовів; відзивів на позови, відповідей на відзиви; заперечень).
-систематизація та аналіз разом із заінтересованими структурними підрозділами результатів господарської діяльності Західного МГУ ДПСС України на державному кордоні, умов і причин виникнення непродуктивних витрат, порушень договірних зобов’язань, а також стану дебіторської та кредиторської заборгованості.
-надання консультацій працівникам

Головний спеціаліст відділу правового забезпечення

from 08.2022 to 01.2023 (5 months)
Західне міжрегіональне головне управління Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, Львів (Юриспруденція)

-здійснення перевірки відповідності законодавству проектів наказів, розпоряджень, інструкцій, положень та інших нормативних актів, що подаються на підпис начальнику;
-участь у розробленні та підготовці документів правового характеру;
-підготовка проектів договорів та здійснення заходів, спрямованих на виконання договірних зобов'язань;
-ведення претензійної та позовної роботи;
-надання правової та методичної допомоги структурним підрозділам.

Провідний юрисконсульт

from 09.2021 to 08.2022 (11 months)
Головне управління Держпродспоживслужби у Львівській області, Львів (Юриспруденція)

Організація та участь у забезпеченні правильного застосування законодавства в Головному управлінні Держпродспоживслужби у Львівській області, на підприємствах, в установах та організаціях, що належать до сфери його управління;
Участь у розробленні проектів документів з питань, що належать до компетенції Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області;
Роз’яснення застосування законодавства, надання правових консультацій з питань, що належать до компетенції Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області, а також за дорученням безпосереднього керівника розгляд звернень громадян, звернень та запитів народних депутатів України, звернень органів виконавчої влади, громадських об’єднань, підприємств, установ, організацій з питань, що належать до компетенції Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області.

Education

Львівський національний університет ім. Івана Франка

Юридичний, Львів
Higher, from 2015 to 2020 (5 years)

Ступінь вищої освіти - магістр, напрям підготовки "Правознавство".

Additional education and certificates

Комунікація та взаємодія

07 Серпня 2023 - 10 Серпня 2023
Certificate

Найіональна комісія зі стандартів державної мови

2021
Certificate

Knowledge and skills

MS Office Користувач Internet ЛІГА:ЗАКОН Windows Робота з оргтехнікою Email Державні реєстри Rada.gov.ua Знання законодавства України Megapolis.DocNet Володіння державною мовою (наявний сертифікат)

Language proficiencies

  • English — average
  • Ukrainian — fluent

Additional information

Знання державної мови: на рівні вільного володіння другого ступеня (наявний сертифікат)
Іноземні мови: англійська мова на середньому рівні.
Володіння комп'ютером: на рівні досвідченого користувача (Microsoft Word, Excel), володіння системою електронного документообігу Megapolis.DocNet (на рівні користувача та адміністратора), робота в програмі 1С (формування актів звірок, аналіз дебету, кредиту).
Ділові і особистісні якості: цілеспрямованість, гнучкість мислення, розвинені аналітичні здібності, стійка увага, відповідальність, ввічливість, тактовність, наполегливість, оптимізм, комунікабельність.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: