Resume from February 19, 2024 PRO

Наталья

Документознавець, 10 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
44 years
City:
Cherkasy

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Секретар в.о. директора

from 07.2021 to now (2 years 11 months)
КНП "ОДС "Пролісок" Черкаської обласної ради", Черкаси (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Секретар керівника

from 08.2020 to 12.2020 (4 months)
Державне підприємство "Черкаський автомобільний ремонтний завод", Черкаси (Автобізнес та автосервіс)

Головний спеціаліст

from 10.2001 to 09.2015 (13 years 11 months)
Обласний центр зайнятості, Черкаси (Державні організації)

Організаційне забезпечення діяльності центру зайнятості,
реалізація державної політики у сфері інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю, організація роботи з підготовки та проведення колегій, нарад, ведення документообігу (реєстрація й облік вхідної та вихідної кореспонденції, а також іншої внутрішньої документації), архівна справа, контроль виконавської дисципліни, інформаційна підтримка сайту обласного центру зайнятості (оперативне розміщення вакансій та новин).
У червні 2004 року отримала Подяку за сумлінну працю, відповідальне ставлення до виконання своїх професійних обов'язків.
В грудні 2006 року отримала Подяку за сумлінну працю, вагомий внесок в реалізацію державної політики зайнятості, розв'язання проблем соціального захисту населення від безробіття

Education

ВНЗ «Східноєвропейський університет економіки і менеджменту»

«Документознавство та інформаційна діяльність»документознавець-аналітик інформаційних ресурсів, Черкаси
Higher, from 2011 to 2012 (8 months)

Магістр

Additional education and certificates

Інститут підготовки кадрів державної служби зайнятості Міністерства соціальної політики України

2004-2008

Черкаський модельний центр підготовки та перепідготовки фахівців

1997-1999

Knowledge and skills

MS Excel MS Word MS Office Висока працездатність Робота з великим обсягом інформації Ведення архіву документів Уміння аналізувати

Language proficiencies

  • English — average
  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent

Additional information

25 червня 1999- з відзнакою закінчила Черкаський модельний центр підготовки та перепідготовки фахівців за спеціальністю «Комерційна діяльність» і здобула кваліфікацію молодшого спеціаліста секретаря-референта.
Підготовка здійснювалась у рамках спільного украінсько-німецького проекту «Створення навчальних центрів в Україні» при підтримці уряду Федеративної Республіки Німеччини.

16.10.2008-18.10.2008- успішно закінчила учбовий курс використання системи Мегаполіс.Документообіг Megapolis.EDMS Deployment та отримала сертифікат Авторизованого навчального центру ЗАТ «Софтлайн» м. Києва.

12 грудня 2008- закінчила Інститут підготовки кадрів державної служби зайнятості України (м. Київ) і отримала базову вищу освіту за напрямом підготовки «Менеджмет» та здобула кваліфікацію бакалавра з менеджменту.

10.06.2014 -20.06.2014 - відмінно пройшла підвищення кваліфікації державних службовців, керівників і спеціалістів центрів зайнятості за програмою тематичного короткострокового семінару «Запобігання та протидія проявам корупції в органах місцевого самоврядування» та отримала свідоцтво та 16 червня 2014 - сертифікат про підвищення кваліфікації Інституту підготовки кадрів державної служби зайнятості Міністерства соціальної політики України

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: