Resume from October 2, 2019

Ігор

Начальник служби безпеки, 25 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
32 years
City:
Kharkiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Старший слідчий

from 08.2009 to 10.2019 (10 years 2 months)
Головне управління Національної поліції в Харківській області, Харків (Розслідування кримінальних проваджень, праця в сфері юриспруденції)

Старший слідчий розслідування кримінальних проваджень

Education

ХНУВС

Правознавство, Харків
Higher, from 2009 to 2014 (5 years)

Additional information

Професіонал своєї сфери. Працелюбний та цілеспрямований, стресостійкий та готовий до труднощів. Впевнений в тому що роблю і завжди добиваюсь своєї мети. В порівнянні з іншими працівниками маю немалий досвід у сфері роботи з правоохоронними органами, органами прокуратури та суду різних рівнів. Робота з більшістю міських підприємств та організацій на території Харкова та Харківської області тривалий час була моєю щоденною зайнятістю.
На роботі я відповідальний, пунктуальний. Без проблем сходжуся з людьми різних сфер життєдіяльності та професій. У спілкуванні з комунікабельний та спокійний. Маю гарну фізичну форму, так як спорт є невід'ємною частиною мого життя. Маю навички використання та застосування спецзасобів, вогнепальної зброї, рукопашного бою. Маю на меті працювати з добрими та поважними людьми які поважають мене та те що я роблю. Гідна робота - гідний заробіток.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: