Resume from October 19, 2019 PRO

Personal information hidden

This job seeker decided to hide his personal information and contact info, but you can send a message to him or suggest a job to him.

This job seeker has chosen to hide his personal information and contact info. You can contact him using this page: https://www.work.ua/resumes/5772679

Інженер з охорони праці, 25 000 UAH

Employment:
Full-time.
City of residence:
Sumy
Ready to work:
Kharkiv, Kyiv, Sumy

Contact information

This job seeker has hidden his personal information, but you can send him a message or suggest a job to him if you open his contact info.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Провідний інженер служби охорони праці та навколишнього середовища

from 04.2017 to now (7 years 1 month)
Харчова промисловість

Підтримка та вдосконалення системи охорони праці на підприємстві, впровадження вимог чинного законодавства з охорони праці та корпоративних стандартів Нестле. Проведення оцінки стану охорони праці у підрозділах підприємства, розробка та реалізація плану заходів щодо усунення невідповідностей вимогам з охорони праці. Участь у роботі експертних груп (колон) по впровадженню інструментів TPM (Total Productive Maintenance - метод загального догляду за обладнанням побудований на основі стабілізації і постійного вдосконалення процесів технічного обслуговування) на фабриці. Участь у підготовці та проведенні аудитів по системі менеджменту професійної безпеки та здоров'я, охорони навколишнього середовища відповідно до вимог OHSAS 18001:2007 та ISO 14001:2015. Отримання дозвільних документів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію об‘єктів підвищеної небезпеки. Участь у вдосконаленні системи роботи з підрядними організаціями, що виконують роботи підвищеної небезпеки на території підприємства. Проведення вступних інструктажів та навчань з охорони праці. Проведення розслідувань нещасних випадків виробничого/невиробничого характеру. Контроль за станом засобів первинного пожежогасіння та організація своєчасного їх обслуговування у відповідності до вимог чинного законодавства.

Інженер з охорони праці 1-ї категорії

from 08.2014 to 01.2017 (2 years 5 months)
ПАТ «Сумське науково-виробниче об‘єднання», Суми (машинобудівне виробництво)

Здійснення контролю за дотриманням в підрозділах підприємства законодавчих та інших нормативно-правових актів з охорони праці. Розслідування випадків виробничого травматизму та професійних захворювань. Проведення обов‘язкових навчань та перевірки знань з питань охорони праці посадових осіб та інших працівників. Участь у розробці положень, правил, інструкцій та інших нормативних актів з охорони праці, що діють на підприємстві.

Інженер з технічного нагляду 1-ї категорії

from 07.2012 to 08.2014 (2 years 1 month)
ПАТ «Сумське науково-виробниче об‘єднання ім. М.В. Фрунзе», Суми (машинобудівне виробництво)

Здійснення контролю за об'єктами підвищеної небезпеки (вантажопідіймальні крани, посудини, що працюють під тиском і т.п.), а також контроль за виконанням планових робіт підвищеної небезпеки та за дотриманням в підрозділах підприємства законодавчих та інших нормативно-правових актів з охорони праці та виробничої безпеки. Організація та проведення планових/позапланових технічних оглядів об‘єктів підвищеної небезпеки на підприємстві та участь у проведенні експертного обстеження (технічне діагностування) об‘єктів підвищеної небезпеки.

Інженер з охорони праці

from 06.2010 to 07.2012 (2 years 1 month)
ДП «Завод обважнених бурильних та ведучих труб», Суми (машинобудівне виробництво)

Здійснення контролю за дотриманням в підрозділах підприємства законодавчих та інших нормативно-правових актів з охорони праці. Розслідування випадків виробничого травматизму та професійних захворювань. Проведення обов‘язкових навчань та перевірки знань з питань охорони праці посадових осіб та інших працівників. Участь у розробці положень, правил, інструкцій та інших нормативних актів з охорони праці, що діють на підприємстві.

Начальник санітарно-промислової лабораторії

from 06.2000 to 12.2003 (3 years 6 months)
ВАТ «Сумський завод «Насосенергомаш», Суми (машинобудівне виробництво)

Планування, розподіл, контроль роботи санітарно-промислової лабораторії, участь у організації та проведенні атестації робочих місць на підприємстві. Моніторинг за впливом підприємства на навколишнє природне середовище, розробка заходів по зменшенню шкідливого впливу виробничих процесів на екосистему.)

Education

Українська академія банківської справи НБУ

Менеджмент ЗЕД, Суми
Higher, from 2003 to 2005 (1 year 10 months)

спеціаліст з менеджменту ЗЕД; менеджер-економіст

Сумський державний університет

Хімічного машинобудування; Гідравлічні машини, гідропривід, гідропневмоавтоматика, Суми
Higher, from 1990 to 1995 (4 years 10 months)

інженер - механік

Additional education and certificates

ДП Західний експертно-технічний центр, навчання з загальних питань охорони праці, електробезпеки, надання першої (долікарської)

2017

ДП Головний навчально-методичний центр Держпраці, експерт технічний з проведення технічного огляду та/або експертного обстеженн

2016

• ОСП Укрексперт, фахівець з неруйнівного методу контролю (VT - візуально-оптичний)

2016

ДП Головний навчально-методичний центр Держпраці, експерт технічний з проведення технічного огляду та/або експертного обстеженн

2014

Академія ТЮФ Зюд Україна, «Спеціаліст з систем менеджменту професійної безпеки та здоров'я (OHSAS 18001: 2007)»

2012

НВК ПП «Навігатор», "Оператор комп'ютерного набору"

2002

Міжнародному інституті гуманізації та розвитку , перекладач англійської мови

1996

Knowledge and skills

MS Excel MS Word MS Office Користувач Internet MS PowerPoint MS Outlook Internet Explorer Opera Adobe Photoshop Mozilla Firefox Google Chrome САПР ABBYY FineReader Adobe Google Adobe Acrobat Reader ABBYY Nero

Language proficiencies

English — average

Additional information

пунктуальний, відповідальний, орієнтований на результат

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: