Resume from May 5, 2024 PRO

Personal information hidden

This job seeker decided to hide his personal information and contact info, but you can send a message to him or suggest a job to him.

This job seeker has chosen to hide his personal information and contact info. You can contact him using this page: https://www.work.ua/resumes/5788274

Комерційний директор

Employment:
Full-time.
City:
Lviv

Contact information

This job seeker has hidden his personal information, but you can send him a message or suggest a job to him if you open his contact info.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Комерційний директор

from 08.2022 to now (1 year 9 months)
Медицина, охорона здоров'я, аптеки

Комерційний директор

from 12.2019 to 07.2022 (2 years 7 months)
Aдвокатське обєднання "Бачинський та партнери", Львів (Юриспруденція)

Організація роботи Комерційного департаменту; виконання поставлених цілей за обсягами продажів, подача регулярних звітів СЕО; розробка планів роботи та продажу на місяць, квартал, рік; організація і проведення з підлеглими щоденних оперативок, щотижневі та щомісячні наради з підбиття підсумків і постановки нових завдань на наступний період роботи; взаємодіяти з трафік-спеціалістами, формування пропозицій щодо впровадження інновацій в системі продажів, спрямованих на збільшення обсягів продажів по кожному із напрямків; написання скриптів для переговорів, прослуховування дзвінків, зворотній зв’язок продавцям щодо якості їх дзвінків; підбор і навчання нових співробітників; переговори з іноземними компаніями про відкриття філій та компаній у Львові та обл.; особисті продажі фінансових установ; відвідування виставок, конференцій, наради та інші заходи для інформованості про розвиток ринку юридичних послуг.

Досягнення:
Налагодила роботу відділів, організувала відкриття 3-х нових напрямків, відкрила філію в м. Київ, збільшила прибуток компанії в 3 рази.

В прямому підпорядкуванні 8 працівників

Директор департаменту бездоганного сервісу

from 03.2019 to 11.2019 (8 months)
ПП «Медичний центр «Інтерсоно» Медікавер, Львів (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Організація та адміністрування роботи Департаменту (відділ реєстратури, контакт-центр, відділ супроводу індивідуальних пацієнтів, відділ супроводу корпоративних та страхових клієнтів); Розподіл обов’язків між структурними підрозділами Департаменту та їх працівниками, спрямування, координування та контроль роботи підлеглих; Розробка та впровадження стандартів обслуговування; Постійна робота над покращенням якості та сервісу надання послуг; Ведення аналітики та звітності; Розробка та підрахунок КРІ усіх підрозділів; Контроль якості обслуговування (прослуховування дзвінків, написання та виконання скриптів тощо); Оперативний аналіз проблемних ситуацій та сприяння у вирішенні критичних ситуацій; Розробка короткострокової та довгострокової стратегії розвитку департаменту бездоганного сервісу її імплементація; бюджетування та контроль виконання бюджету, планування витрат департаменту; Співпраця з ключовими клієнтами та їх супровід, пошук нових клієнтів (проведення переговорів та підготовка презентацій); Забезпечення виконання планів продаж підпорядкованими підрозділами; Контроль оплати послуг та дебіторської заборгованості; Навчання персоналу; Участь у конференціях в ролі спікера.

Досягнення:
Налагоджена безперебійна робота усіх відділів, впровадження CRM-системи, IVR, та введення щомісячних навчань, зниження скарг від клієнтів на 85%, підвищення ефективності контакт-центру з 32% до 68% (кількість опрацьованих дзвінків), збільшила прибуток відділу супроводу корпоративних та страхових клієнтів на 70%.

В прямому підпорядкуванні 72 працівника.

Начальник відділу з обслуговування особливо важливих пасажирів та заходів.

from 05.2012 to 03.2019 (6 years 10 months)
ДП «МА «Львів» ім. Данила Галицького», Львів (Цивільна авіація)

Створення бізнес залів внутрішніх та зовнішніх рейсів з нульового циклу, розробка та впровадження нових послуг, ведення документації, збір та подання документів для сертифікації Служби обслуговування пасажирських перевезень, написання презентацій, проведення тендерів, ведення переговорів, укладення договорів, проведення співбесід, навчання персоналу, організація роботи бізнес залів внутрішніх та зовнішніх рейсів, конференц-залів та кімнати для кейтерингу, обслуговування рейсів бізнес авіації та рейсів «Літер А», організація зустрічей перших осіб держави, та іноземних делегацій, організація та забезпечення роботи «Довідки» аеропорту, організації заходів (відкриття нових рейсів, презентації, конференції та інші) проведених на територій аеропорту (Lviv Fashion Week, JavaDay Lviv 2015 та інші), ведення документації, написання технологій, інструкцій, презентацій, проведення тендерів, ведення переговорів, укладення договорів. Брала участь в розробці проекту реконструкції «Терміналу 1» в «Термінал для бізнес авіації».

Досягнення:
Створення бізнес залів внутрішніх та зовнішніх рейсів з нульового циклу, розробка та впровадження нових послуг, підбір на навчання персоналу (від дизайн проекту до забезпечення наповненості діючих бізнес залів), конференц-залів, організація «Довідки» аеропорту.

В прямому підпорядкуванні 16 працівників.

Менеджер VIP- корпоративного бізнесу

from 03.2007 to 07.2010 (3 years 4 months)
ПАТ КБ ПриватБанк, Львів (Фінанси, банки, страхування)

03.10.2007-27.07.2010 - ПАТ КБ ПриватБанк, менеджер VIP- корпоративного бізнесу
Основні обов’язки:
Консультування клієнтів, залучення клієнтів та виконання планових показників, продаж та обслуговування депозитів, поточних, корпоративних, карткових та інших (спеціальних, супутніх), продаж та обслуговування кредитів, документарні операції, виконання валютних операцій, операцій з нерезидентами, валютний контроль в межах наданих повноважень, здійснення фінансового моніторингу, опрацювання запитів клієнтів, дотримання стандартів якості обслуговування клієнтів згідно з нормативними документами Банку.

Досягнення:
Залучення більше 10 VIP- корпоративних клієнтів, керівники яких були додатково залучені на VIP- індивідуальне обслуговування.

Education

Львівський Національний Університет ім. І.Франка

Економічний факультет. Магістр Банківської справи та страхового бізнесу, Львів
Higher, from 2003 to 2008 (4 years 10 months)

Additional education and certificates

TRN, Н. Галицька

2019 - курс «Ефективна комунікація з пацієнтами»

Внутрішній тренінг

2014- курс «Travel Documents of the Netherlands, Profiling, Impostors »

Внутрішній тренінг

2013-курс «Schengen, specific residence permits, visas, profiling, impostors»

LvBS , Тетяна Петруха

2019- курс «Сервіс-лідер. Покроковий план створення клієнтоорієнтованої команди»

ІТЕА HUB

2019-Ефективне спілкування з клієнтом: лайфхаки від маркетинг-директора Asters Вікторії Єсауленко

Пивоваренко Марта

2014 - курс «The VIP service department staff»

Внутрішній тренінг

2013- CERTICATE «Dangerous goods regulations initial training course for category 9. Passenger handling staff» (№ DGR-1043)

Внутрішній тренінг

2013- курс «Авіаційна безпека»(сертифікат AVSEC № 130165)

Всеукраїнська громадська організація інвалідів

2013- курс «Сфера обслуговування для всіх»

PREMIUM BUSINESS EVENT

2019-Customer Experience Management 7

Knowledge and skills

MS Excel MS Word Користувач Internet MS Outlook Internet Explorer ArchiCAD ABBYY FineReader

Language proficiencies

  • English — above average
  • Italian — average
  • Russian — fluent

Additional information

Цілеспрямованість, комунікабельність, відповідальність, вміння швидко навчатися, пунктуальність.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: