Resume from April 9, 2024 PRO

Сергій

Керівник відділу "Кулінарія", 25 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
47 years
City:
Zhytomyr

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Керуючий кафе

from 04.2019 to 03.2020 (11 months)
Кафе "Хочу Їсти", Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)

Управління колективом, складання бюджету підприємства, мотивація, складання меню,калькуляцій,розрахунок вартості страви з урахуванням фут-коста,набір персоналу,Організація розважальних заходів,робота з постачальниками, інвентаризації.

Завідувач виробництвом.

from 04.2018 to 01.2019 (9 months)
ПАТ "ФитапиПром", Житомир (Виробництво і торгівля харчових добавок.)

Начальник виробництва

from 04.2015 to 09.2017 (2 years 5 months)
ПАТ "Житомирский маслозавод", Житомир (Громадське харчування і торгівля.)

Education

Полтавський кооперативний університет

Товарознавство продовольчих і не продовольчих товарів., Полтава
Higher, from 1997 to 2002 (5 years)

Житомирський кооперативний тєкономіко-правовий технікум.

Технік-технолог. Технологія приготування їжи., Житомир
Specialized secondary, from 1994 to 1997 (3 years)

Knowledge and skills

MS Excel MS Word iiko Інвентаризація Оперативне прийняття рішень Розробка систем мотивації Керівництво колективом: облік кадрів, проведення зборів. Взаємодія з держ. органами. Кулінарія Складання технологічних карт Складання графіків виходу на роботу. Запуск об'єктів з нуля. Робота з товаром: мерчандайзинг, замовлення та прийом товару. Аналіз продажів, контроль товарообігу. Складання бюджету підприємства. Ведення звітності по бізнес процесам. Контроль виконання плану. Інкасація Касова дисципліна Прийняття рішення по товарному асортименту, внутрішній организ. Складання заявок на необхідні товари та послуги. Прийом товару за кількістю і якістю. Проведення санітарних днів і генеральних прибирань. Формування націнки та моніторинг ситуації у конкурентів. Розрахунок з / п з урахуванням мотивацій. Складання актів списання з псування товарів і опрацювання страв.

Additional information

Професійні навики:
Керівництво кухнею (контроль виробничих процесів і роботи персоналу, дотримання санітарних норм роботи кухні);
Розробка та оновлення меню, опрацювання страв відповідно затвердженої концепції, контроль якості та стандартизації страв;
Складання технологічних карт, актів списання;
Організація та своєчасне проведення переобліків, санітарних днів, генеральних прибирань;
Напрямок діяльності кухарів на забезпечення ритмічного випуску страв належної якості та асортименту відповідно до виробничого завдання;
Проведення співбесіди та прийом на роботу кухарів з подальшим навчанням технології приготування страв;
Складання заявок на необхідні продовольчі товари, отримання (контроль термінів, асортименту, кількості, якості та реалізація);
Контроль цін;
Складання графіка виходу на роботу;
Уміння складання технологічних карт;
Контроль правильності експлуатації обладнання та ін. основних засобів;
Є досвід відкриття закладу з нуля.
Ініціативний , комунікабельний , доброзичливий, націлений на результат , відповідальний, стресостійкий, енергійний. Є водійське посвідчення кат. "В", стаж водіння 16 років.
Хобі: самоосвіта, історія, політичне життя країни.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: