Сергій
Керівник відділу "Кулінарія", 25 000 UAH
- Employment:
- Full-time.
- Age:
- 47 years
- City:
- Zhytomyr
Contact information
The job seeker has entered a phone number and email.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/5794363
Work experience
Керуючий кафе
from 04.2019 to 03.2020
(11 months)
Кафе "Хочу Їсти", Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)
Управління колективом, складання бюджету підприємства, мотивація, складання меню,калькуляцій,розрахунок вартості страви з урахуванням фут-коста,набір персоналу,Організація розважальних заходів,робота з постачальниками, інвентаризації.
Завідувач виробництвом.
from 04.2018 to 01.2019
(9 months)
ПАТ "ФитапиПром", Житомир (Виробництво і торгівля харчових добавок.)
Начальник виробництва
from 04.2015 to 09.2017
(2 years 5 months)
ПАТ "Житомирский маслозавод", Житомир (Громадське харчування і торгівля.)
Education
Полтавський кооперативний університет
Товарознавство продовольчих і не продовольчих товарів., Полтава
Higher, from 1997 to 2002 (5 years)
Житомирський кооперативний тєкономіко-правовий технікум.
Технік-технолог. Технологія приготування їжи., Житомир
Specialized secondary, from 1994 to 1997 (3 years)
Knowledge and skills
Additional information
Професійні навики:
Керівництво кухнею (контроль виробничих процесів і роботи персоналу, дотримання санітарних норм роботи кухні);
Розробка та оновлення меню, опрацювання страв відповідно затвердженої концепції, контроль якості та стандартизації страв;
Складання технологічних карт, актів списання;
Організація та своєчасне проведення переобліків, санітарних днів, генеральних прибирань;
Напрямок діяльності кухарів на забезпечення ритмічного випуску страв належної якості та асортименту відповідно до виробничого завдання;
Проведення співбесіди та прийом на роботу кухарів з подальшим навчанням технології приготування страв;
Складання заявок на необхідні продовольчі товари, отримання (контроль термінів, асортименту, кількості, якості та реалізація);
Контроль цін;
Складання графіка виходу на роботу;
Уміння складання технологічних карт;
Контроль правильності експлуатації обладнання та ін. основних засобів;
Є досвід відкриття закладу з нуля.
Ініціативний , комунікабельний , доброзичливий, націлений на результат , відповідальний, стресостійкий, енергійний. Є водійське посвідчення кат. "В", стаж водіння 16 років.
Хобі: самоосвіта, історія, політичне життя країни.
More resumes of this candidate
35 000 UAH
Zhytomyr
Higher education · Full-time
- Директор, Кафе "Хочу Їсти", 11 months
Similar candidates
Начальник відділу, заступник директора, директор
Zhytomyr, Dnipro
,
more 4 cities
Керівник, комерційний директор, керуючий відділу, філії, мережі магазинів
Zhytomyr, Vinnytsia
,
more 4 cities
Комерційний директор, начальник відділу
22000 UAH, Zhytomyr
Керівник відділу продажу, філії, начальник виробництва
Zhytomyr, Kyiv
,
more 2 cities
Керівник, директор філії, начальник відділення
20000 UAH, Zhytomyr
Начальник виробництва, керівник підрозділу
Zhytomyr, Korostyshiv