Resume from June 7, 2024 PRO

Борис

Інженер з експлуатації будівель, 20 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
63 years
City:
Lviv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Завгосп

from 09.2021 to now (2 years 9 months)
Школа 3 Д, Львів (Освіта, наука)

Головний інженер

from 08.2017 to 03.2019 (1 year 7 months)
ООО «Управляющая Компания «Арт Резиденс», Москва (Послуги для населення та бізнесу)

Організація і технічне обслуговування інженерних систем, будівельних конструкцій будівель (14 корпусів) елітних житлових апартаментів. Обслуговування індивідуального теплового пункту, систем вентиляції і кондиціонування, електро та водопостачання, протипожежних систем. Збір і передача даних обліку споживання комунальних ресурсів в ресурсопостачальними організації.
Контроль і узгодження проектів індивідуальної обробки, придбаних мешканців апартаментів.

Управляючiй з експлуатацii БЦ, головный iнженер

from 10.2008 to 07.2017 (8 years 9 months)
Colliers International FM, Москва (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Організація і контроль роботи інженерних систем бізнес центрів класу А загальною площею від 35 до 100 тис.кв.м (електро, тепло, водопостачання, вентиляції і кондиціонування, протипожежних систем і відеоспостереження, вертикального транспорту); приймання будівлі на стадії передексплуатаційний, технічний супровід і приймання монтажу інженерних систем; організація і контроль роботи по підтриманню загальних зон, приміщень та будівельних конструкцій будівлі в справному стані; проведення сезонних оглядів будівлі, складання планів технічного обслуговування і ремонту інженерних систем і будівельних конструкцій; закупівля необхідних матеріалів для забезпечення експлуатаційних робіт; робота з підрядними організаціями, укладання договорів аутсорсингу на технічне обслуговування інженерних систем; підготовка ТЗ і організація тендерів на укладання договорів з підрядними організаціями; взаємодія з ресурсоснабжающими організаціями;

Інженер, заступник головного інженера

from 05.2002 to 10.2008 (6 years 5 months)
МЭДОКС, Москва (Придбання нерухомості та її технічне обслуговування)

Технічне обслуговування та експлуатація інженерних систем будівель класу В, В +. Технічна приймання систем тепло- водопостачання, вентиляції і кондиціонування, придбаних будівель. Переукладання і супровід комунальних договорів. Організація і контроль виконання ТО і ППР підрядними організаціями і підлеглим персоналом. Організація навчання та атестації технічного персоналу ПТБ.

Education

ВЗФЭИ

Финансы и кредит, Москва
Higher, from 2000 to 2006 (5 years 6 months)

СВВКИУ

Iнженер-Механик, Серпухов
Higher, from 1978 to 1983 (4 years 10 months)

Knowledge and skills

AutoCAD Користувач ПК

Language proficiencies

English — average

Additional information

Маю 4 групу до 1000 в з електробезпеки.
Атестований згідно з вимогами охорони праці за програмою підвищення кваліфікації «Охорона праці для працівників організацій» в об'ємі 40 годин. Атестований за програмою «Пожежної-технічний мінімум для керівників, фахівців і відповідальних за пожежну безпеку в організаціях»
Атестований як фахівець, відповідальний за організацію експлуатації ліфтів і ескалаторів.

Маю досвід роботи по організації і керівництву складським комплексом товарно-матеріальних цінностей (одержання, постановка на облік і видача ТМЦ, аудит ТМЦ). Мав в підпорядкуванні двох бухгалтерів і трьох завскладом.

Маю водійське посвідчення категорії В, С. Стаж водіння з 1982 року.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: