• PRO

Светлана

Директор

Considering positions:
Директор, Операційний директор, Регіональний керівник, Менеджер з розвитку
Employment type:
full-time
Age:
40 years
City of residence:
Kryvyi Rih
Ready to work:
Ivano-Frankivsk, Kyiv, Lviv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Керуючий мережею ресторанів

from 03.2024 to 01.2025 (10 months)
Ресторан "Campania", ресторан "Вино та плітки", Кривий Ріг (Готельно-ресторанний бізнес)

1.Управління фінансами:
Складання та дотримання бюджетів, контроль за видатками. Аналіз ефективності роботи закладів. Контроль виручки, собівартістю страв та їх маржинальністю
2.Операційне управління:
Складання графіків, контроль щоденної роботи всіх відділів (кухні, бару, доставки, залу), контроль за касовою дисципліною
3.Маркетинг
Робота з блогерами та SMM спеціалістами, аналіз ринку та конкурентного середовища. Організація гастровечерь, співробітництво з партнерами, організація майстер-класів та різноманітних розважальних заходів.
4.Робота з персоналом:
Формування корпоративної культури та командного духу. Вирішення конфліктів у середині колективу.
5.Контроль якості та клієнтський сервіс:
Управління репутацією закладів (спілкування з ВІП гостями, відгуки, соцмережі)
6.Взаємодія з постачальниками та партнерами
Ведення переговорів з орендаторами та партнерами, контроль логістики та якості поставок, вибір та підписання договорів з постачальниками
7.Взаємодія з власниками та інвесторами
Фінансові звіти, виконання КРІ

Керівник з розвитку мережі

from 03.2023 to 02.2024 (11 months)
Моє Село, Кривий Ріг (Роздрібна торгівля)

1. Пошук локацій для ведення роздрібної торгівлі
- підбір локацій згідно вимог компанії (квадратура, технічний стан)
- оптимальне сусідство (мережі партнери)
- можливість паркування (тощо)
- наявність зупинки та транспортної розвязки
2. Аналіз конкурентів та трафіку
- прорахунок пішохідного трафіку
- наявність конкурентів та потенційний середній чек
3. Підписання договорів оренди з максимально вигідними умовами
- канікули по платежам
- відсутність гарантійних платежів тощо
4. Повний супровід магазину до моменту відкриття торгової точки
Комплектація магазину всім необхідним (холодильне обладнання, усі необхідні комунікації, вивіски, рекламна продукція тощо) згідно стандартів компанії
5. Робота з підрядчиками: дизайнером, рекламниками, охороною, відеонаглядом, будівельниками, меблювання, замовлення обладнання та інше
6. Комунікація з власниками приміщень та орендодавцями
Комунікація з власниками стосовно технічних питань, що виникають на етапі введення в експлуатацію та після відкриття
7. Пошук та супровід суборендаторів, для оптимізації орендованних площ. Відслідковування своечасності сплати субаренди, та нарахування комунальних платежів
8. Вирішення поточних технічних питань

Директор розважального комплексу

from 07.2020 to 01.2023 (2 years 6 months)
СРК "Fly Kids", Кривий Ріг (Готельно-ресторанний бізнес)

1.Керівництво операційною діяльністю:
Щоденний контроль за безпечністю парку розваг та атракціонів. Оптимізація робочих процесів. Забезпечення високої якості страв та сервісу. Контроль за виконанням нормативів НАССР
2.Фінансове керівництво:
Складання та контроль за бюджетом підприємства. Аналіз фінансових показників (собівартість, товарообіг, середній чек). Керування видатками (закупка, комунальні витрати, поточні видатки)
3.Керівництво персоналом:
Складання графіків, контроль за виконанням ФОТ. Мотивація, навчання персоналу, формування корпоративної культури
4.Контроль якості:
Контроль за виконання стандартів компанії, забезпечення відповідності стандартів якості страв, сервісу та чистоти. Вирішення скарг гостей та попередження конфліктних ситуацій.

Директор з розвитку

from 04.2019 to 03.2020 (11 months)
Комплекс Бізнес Клас, Кривий Ріг (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Перевірка підприємства на рахунок недоліків в роботі, та виявлення порушень
2. Складання та впровадження плану для оптимізації роботи "харчової" частини комплексу
3. Запровадження програмного забезпечення
4. Створення бази данних з калькуляціями та технологічними картами
5. Разрабка меню
6. Підбір та навчання персоналу
7. Аналіз та оптимізація видаткової частини

Керівник мережі

from 07.2014 to 06.2017 (2 years 11 months)
Розважальні комплекси Бегемот та Малина, Кривий Ріг (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Стратегічне планування розвитку комплексів
2. Оптимізація видаткової частини
3. Планування та контроль за виконанням оптимального фонду оплати праці
4. Бюджетування
5. Контроль за фінансовою роботою комплексів
6. Контроль за цільовим використанням ресурсів
7. Введення єдиних постачальників мережі з максимально вигідними умвами співпраці
8. Робота з перевіряючими органами
9. Розробка маркетингових заходів
10. Аналіз еффективності арт заходів

Керівник розважального центру

from 05.2012 to 07.2014 (2 years 2 months)
РК Бегемот, Кривий Ріг (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Контроль за товаро-матеріальними цінностями, проведення інвентаризацій
2. Контроль за мінусовими залишками, аналіз позицій "+"
3. Стоп та старт аркуші, контроль за товарними залишками та виробництвом
4. Підбір та запровадження програмного забезпечення
5. Ціноутворення, контроль націнки, моніторинг цін конкурентів
6. Побудова меню, написання технологічник карт та калькуляцій
7. Бюджетування підприємства
8. Звітність власникам
9. Контроль за виконанням касової дисципліни
10. Участь у культурно-масових заходах міста
11. Підбір, навчання та адаптація персоналу
12. Створення системі мотивації та оцінки співробітників
13. Ведення особових справ
14. Табелювання та нарахування заробітної плати

Менеджер із закупівель

from 08.2011 to 01.2012 (5 months)
ТОВ Фокс Фуд (Супермаркет Парус) (Торгівля роздрібна / Retail), Кривий Ріг (Роздрібна торгівля)

Асортимент магазину 12500 одиниць товару.
- Замовлення товару у категорії FOOD и NON FOOD та товарів для виробництва
- Аналіз та перміщення товарів на виробництво
- Підтримання діючого асортименту сгідно стандартів мережі
- Запровадження нових позицій
- Контроль викладки товару згідно планограми
- Контроль за сроками реализациії
- Своєчасне повернення товару
- Проведення акцій

Економіст технолог

from 04.2010 to 08.2011 (1 year 4 months)
Піцца Челентано, Кривий Ріг (Готельно-ресторанний бізнес)

- Ведення первинної документації
- Нарахування заробітної плати
- Замовлення товару та аналіз закупівельних цін
- Контроль виходу, подачі та якості готової продукції
- Контроль за дотриманням стандартів мережі
- Пропрацювання нових позицій та запровадження на своєму підприємстві
- Контроль за єдиними цінами в мережі
- Звіти до центрального офісу

Керівник відділу

from 06.2009 to 04.2010 (10 months)
Лінкор, Кривий Ріг (Роздрібна торгівля)

Керівник відділу продажу

from 11.2006 to 03.2009 (2 years 4 months)
Тріо Двері, Кривой Рог (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Менеджер по роботі з клієнтами

from 06.2006 to 10.2006 (4 months)
Метро, Кривой Рог (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Менеджер з продажу

from 06.2005 to 06.2006 (1 year)
Софт Сервіс, Кривий Ріг (Роздрібна торгівля)

Education

КНЕУ Криворіжський економічний інститут ім. В.Гетьмана

Менеджмент та економічна кібернетика, Кривий Ріг
Higher, from 2001 to 2006 (5 years)

Магістратура з економічної кібернетики та викладач з економіки

Knowledge and skills

  • MS Office
  • КОМПАС
  • LIBRO
  • BFly
  • 1С:Підприємство
  • Мікроінвест

Language proficiencies

English — average

Additional information

Вітаю! Мене звати Світлана. Я маю великий досвід у сфері гостинності та багато років працювала у ресторанах та розважальних комплексах. На даний час я працюю у продуктовій мережі мінімаркетів на посаді «керівника мережі». Зараз я проживаю у м. Кривий Ріг та маю велике бажання та прагну змінити місто проживання.

Similar candidates

All similar candidates