Resume from May 30, 2024 PRO

Денис

Кухар, 35 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
36 years
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Other countries

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Кухар - пастайоло

from 03.2024 to now (3 months)
Vino e Cucina, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування страв по технологічним карткам, контроль чистоти на процесі, контроль якості виготовленої продукції.

Кулеметник

from 05.2022 to 01.2024 (1 year 8 months)
ЗСУ, Запоріжжя (Охорона, безпека)

Виявлення та знищення ворога.
Звільнення України від рашиської окупації.

Кахар - гарячого процесу

from 01.2022 to 03.2022 (2 months)
Театр Палас, Біла Церква (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготовление блюд Итальянской и Азиатской кухни. Приготовление мясных/рыбных п/ф . Составление заявок на необходимые продукты, полуфабрикаты и сырье. Соблюдение сроков и условий хранения продуктов.

Повар - уневерсал

from 07.2021 to 01.2022 (6 months)
BEER HOuSE Restoran, Таллин, Эстония (Гостинично-ресторанный бизнес)

Приготовление блюд по меню, подготовка к выдаче, подготовка процесса к работе, заготовки на процесс.
Также в обязанности входит составление ежедневных закупок и инвентаризации/переучеты по кухне. Уборка своего места работы, списание и приход продукции.

WOK-повар, повар горячего процесса

from 03.2021 to 07.2021 (4 months)
MAnAMI, Каунас, Литва (Готельно-ресторанний бізнес)

Работа на открытом процессе станции WOK. Приготовление блюд из риса и лапшы в стиле- "Стир фрай". Приготовление горячих блюд азиатской кухни. Соблюдение норм закладки продуктов и выхода блюд согласно нормативно-технологическим картам. Так же контроль качества продуктов и входящего сырья, занятия отпуском блюд.

Кухар

from 09.2020 to 04.2021 (7 months)
Сiмейнний Кухар, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Професійне приготування страв різних кухонь та дієтичних блюд, складання меню та списку продуктів, закупка продуктів, контроль якості і термін споживання продуктів, сервіровка стола та подача блюд, прибирання робочої поверхні кухні.

Старший-повар

from 05.2020 to 09.2020 (4 months)
Пян-се Бар, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Дотримання санітарно-гігієнічних норм.
Редагування та написання технологічних карт при приготуванні страв.
Складання заяв закупiвлi продуктiв.
Організація команди на кухні.
Слідкування за процесом приготування і якістю страв.
Контроль термінів і умови зберігання продуктів.

Кухар - гарячого процесу

from 01.2020 to 06.2020 (5 months)
СтейкХаус, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Заготовка страв згiдно тех.карт.
Приготуваня та видача страв згiдно меню.

Кухар, универсал

from 04.2019 to 11.2019 (7 months)
Mack Bar-B-Que, Таллiн, Эстония (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготуваня страв згiдно меню

Кухар - гарячого процесу.

from 11.2018 to 04.2019 (5 months)
Pesto Cafe, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

приготуваня та видача страв згiдно меню

Education

ВПУ33

Кухар, Київ
Specialized secondary, from 2018 to 2019 (6 months)

БНАУ

Екологiï, Біла Церква
Higher, from 2006 to 2011 (4 years 8 months)

Language proficiencies

  • Polish — advanced
  • Ukrainian — fluent
  • English — beginner

References

Elina Virro

Elina Virro

General Manager, Mack Bar-B-Que

Contact details are hidden

Similar candidates

Повар, су-шеф
Other countries

Шеф-повар
130000 UAH, Other countries

Кухар, помічник кухаря
Other countries

Кухар
100000 UAH, Other countries

Шеф-повар, sous chef
Other countries

Шеф-повар
Other countries

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: