Денис
Кухар, 35 000 UAH
- Employment:
- Full-time.
- Age:
- 36 years
- City of residence:
- Kyiv
- Ready to work:
- Other countries
Contact information
The job seeker has entered a phone number , email and address.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/5865285
Work experience
Кухар - пастайоло
from 03.2024 to now
(3 months)
Vino e Cucina, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування страв по технологічним карткам, контроль чистоти на процесі, контроль якості виготовленої продукції.
Кулеметник
from 05.2022 to 01.2024
(1 year 8 months)
ЗСУ, Запоріжжя (Охорона, безпека)
Виявлення та знищення ворога.
Звільнення України від рашиської окупації.
Кахар - гарячого процесу
from 01.2022 to 03.2022
(2 months)
Театр Палас, Біла Церква (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготовление блюд Итальянской и Азиатской кухни. Приготовление мясных/рыбных п/ф . Составление заявок на необходимые продукты, полуфабрикаты и сырье. Соблюдение сроков и условий хранения продуктов.
Повар - уневерсал
from 07.2021 to 01.2022
(6 months)
BEER HOuSE Restoran, Таллин, Эстония (Гостинично-ресторанный бизнес)
Приготовление блюд по меню, подготовка к выдаче, подготовка процесса к работе, заготовки на процесс.
Также в обязанности входит составление ежедневных закупок и инвентаризации/переучеты по кухне. Уборка своего места работы, списание и приход продукции.
WOK-повар, повар горячего процесса
from 03.2021 to 07.2021
(4 months)
MAnAMI, Каунас, Литва (Готельно-ресторанний бізнес)
Работа на открытом процессе станции WOK. Приготовление блюд из риса и лапшы в стиле- "Стир фрай". Приготовление горячих блюд азиатской кухни. Соблюдение норм закладки продуктов и выхода блюд согласно нормативно-технологическим картам. Так же контроль качества продуктов и входящего сырья, занятия отпуском блюд.
Кухар
from 09.2020 to 04.2021
(7 months)
Сiмейнний Кухар, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Професійне приготування страв різних кухонь та дієтичних блюд, складання меню та списку продуктів, закупка продуктів, контроль якості і термін споживання продуктів, сервіровка стола та подача блюд, прибирання робочої поверхні кухні.
Старший-повар
from 05.2020 to 09.2020
(4 months)
Пян-се Бар, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Дотримання санітарно-гігієнічних норм.
Редагування та написання технологічних карт при приготуванні страв.
Складання заяв закупiвлi продуктiв.
Організація команди на кухні.
Слідкування за процесом приготування і якістю страв.
Контроль термінів і умови зберігання продуктів.
Кухар - гарячого процесу
from 01.2020 to 06.2020
(5 months)
СтейкХаус, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Заготовка страв згiдно тех.карт.
Приготуваня та видача страв згiдно меню.
Кухар, универсал
from 04.2019 to 11.2019
(7 months)
Mack Bar-B-Que, Таллiн, Эстония (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготуваня страв згiдно меню
Кухар - гарячого процесу.
from 11.2018 to 04.2019
(5 months)
Pesto Cafe, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
приготуваня та видача страв згiдно меню
Education
ВПУ33
Кухар, Київ
Specialized secondary, from 2018 to 2019 (6 months)
БНАУ
Екологiï, Біла Церква
Higher, from 2006 to 2011 (4 years 8 months)
Language proficiencies
- Polish — advanced
- Ukrainian — fluent
- English — beginner
References
Elina Virro
General Manager, Mack Bar-B-Que
Similar candidates
Повар, су-шеф
Other countries
Шеф-повар
130000 UAH, Other countries
Кухар, помічник кухаря
Other countries
Кухар
100000 UAH, Other countries
Шеф-повар, sous chef
Other countries
Шеф-повар
Other countries