Resume from May 13, 2024

Ірина

Біохімік, 25 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
32 years
City of residence:
Vyshneve (Kyiv Region)
Ready to work:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Біохімік

from 07.2013 to now (10 years 10 months)
Київська обласна клінічна лікарня, Киев (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

З 2013 року працювала на посаді лаборанта клініко-діагностичного відділу (гематологія та біохімія) централізовпної клініко-діагностичної лабораторії. У 2015 році переведена на посаду біолога серологічного відділу-до обов'язків входили визначення групи та резус-фактору за системою АВ0, постановка аналізів на реакцію Вассермана методом мікропреципітації з кардіоліпіновим антигеном, визначення антирезусних антитіл та визначення груп крові перехресним методом донорської крові. Паралельно навчалася в гематологічному відділі підрахунку лецкоцетарних формул та мікроскопії осадів сечі. В 2018 році (під час декретної відпустки) чергувала в приватній лікарні на посаді біохіміка: в обов'язки входили виконання загального аналізу крові на аналізаторі, постановка СОЕ, ручний підрахунок лейкоцитарних формул, мікроскопія осаду сечі, виконання біохімічного дослідження крові на аналізаторах (загальна біохімія, система гемостазу, електроліти крові,гази крові). У 2022 році вийшла з декрету і на основному місці роботи обійняла посаду біохіміка.

Education

Київський національний універститет імені Тараса Шевченка

ННЦ "Інститут біології", Київ
Higher, from 2009 to 2014 (5 years)

В 2014 році здобула повну вищу освіту за спеціальністю "Біохімія".

Additional education and certificates

Національна медична академія післядипломної освіти імені П.Л.Шупика. Спеціалізація "Біохімія".

2016, 3 месяца

Knowledge and skills

Стресостійкість MS Office MS Excel Користувач ПК Користувач Internet Адаптивність Наполегливість Висока працездатність Уміння розставляти пріоритети Дисциплінованість Доброзичливість Чесність Вправний

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: