Resume from April 15, 2024 PRO

Юлія

Економіст, 10 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
39 years
City:
Zhovti Vody

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Державний соціальний інспектор

from 09.2020 to now (3 years 8 months)
Управління праці та соціального захисту населення, Жёлтые Воды (Державні організації)

Функціональні обов'язки: перевірка достовірності та повноти інформації про майновий стан осіб, верифікація інформації осіб, які входять до складу сім‘ї, що звертаються за призначенням державної соціальної допомоги; проведення перевірок одержувачів держ. соц. допомоги; складання актів за підсумками перевірки з висновками надання держ. соц. допомоги; надання консультації, роз'яснень та рекомендації з питань призначення держ. соц. допомоги; співпраця з державними органами, виконання інших обов'язки відповідно до законодавства.

Провідний спеціаліст

from 05.2018 to 09.2020 (2 years 4 months)
Управління праці та соціального захисту населення, Жовті Води (Державні організації)

Функціональні обов'язки: надання консультацый та здійснення прийому документів від громадян на отримання всіх видів соціальної допомоги, здійснення перевірки правильності заповнення заяв та надання допомоги в їх заповненні, формування повного пакету документів на отримання всіх видів соціальної допомоги, введення журналу реєстрації прийнятих заяв та документів, формування особових справ.

Спеціаліст по кредитуванню

from 12.2017 to 05.2018 (5 months)
OTP BANK, Жовті Води (Фінанси, банки, страхування)

Функціональні обов'язки: активний продаж банківських послуг, кредитування фізичних осіб по класифікації - споживче кредитування, оформлення карткових кредитів фізичним особам, супроводження та обслуговування оформлених кредитних договорів, робота з проблемною заборгованістю.

Заступник начальника

from 11.2010 to 10.2016 (5 years 11 months)
АТ «Дельта Банк»., Жовті Води (Фінанси, банки, страхування)

Функціональні обов’язки: організація якісного обслуговування клієнтів, організація, забезпечення та контроль виконання працівниками відділення банку планів та рішень, організація роботи працівників відділення , щодо залучення нових клієнтів та підтримання рівня продаж існуючим клієнтам, контроль та активне проведення телемаркетингу, забезпечення первинного контролю банківських операцій, контроль відкриття поточних і вкладних
рахунків, моніторинг договорів банківського вкладу, контроль роботи
терміналів cash-in, контроль за проведенням валютних операцій.

Головний економіст

from 09.2010 to 11.2010 (2 months)
АТ «Дельта Банк»., Жовті Води (Фінанси, банки, страхування)

Функціональні обов’язки: оформлення кредитних та депозитних продуктів організація якісного обслуговування клієнтів та підтримання рівня продажу банківських продуктів, складання та подання звітів, контроль відкриття поточних і вкладних рахунків, проведення моніторингу строків закінчення депозитів, робота з проблемною заборгованістю, проведення консультування клієнтів по всіх продуктах банку та залучення нових клієнтів, створення та проведення банківських проводок .

Економіст

from 08.2009 to 09.2010 (1 year 1 month)
АТ «Дельта Банк»., Жовті Води (Фінанси, банки, страхування)

Функціональні обов’язки: оформлення кредитних та депозитних продуктів, супроводження та обслуговування кредитних та депозитних продуктів, робота з проблемною заборгованістю, створення банківських проводок, консультація клієнтів та активне залучення існуючих та нових клієнтів до банківських послуг, оформлення прибуткових та видаткових касових документів, приймання заяв від клієнтів та передання в роботу відповідальним особам, активне проведення телемаркетингу.

Офіс – менеджер

from 07.2008 to 02.2009 (7 months)
ЗАТ «Приват Банк»., Жовті Води (Фінанси, банки, страхування)

Функціональні обов’язки: робота з документами (організація внутрішнього та зовнішнього документообігу), прийом телефонних дзвінків, факсів та делегування на відповідальних працівників, забезпечення життєдіяльності офісу, планування та організація зустрічей керівника та нарад, ведення та оформлення протоколів нарад, ведення архіву, кадрова робота (ведення табелю персоналу), забезпечення життєдіяльності офісу

Спеціаліст по банківському обслуговуванні фізичних осіб

from 08.2006 to 07.2008 (1 year 11 months)
ЗАТ «Приват Банк»., Жовті Води (Фінанси, банки, страхування)

Функціональні обов’язки: активний продаж банківських послуг,
кредитування фізичних осіб по класифікації - споживче кредитування, оформлення карткових кредитів фізичним особам, супроводження та обслуговування оформлених кредитних договорів, робота з проблемною заборгованістю.

Education

Міжрегіональна Академія управління

Управління персоналом і економіка праці, Кривий Ріг
Higher, from 2005 to 2008 (2 years 9 months)

Жовтоводський промисловий технікум ДНУ

Економіка підприємства, Жовті Води
Specialized secondary, from 2002 to 2004 (1 year 9 months)

Knowledge and skills

Google Цифрова грамотність Граматично правильне мовлення

Additional information

Ціль: Маю бажання працювати та вдосконалювати свої знання в дружньому колективі.
Досягнення : Десять років банківського стажу за які відбувався кар’єрний ріст, постійно розвивалася та вдосконалювала свої знання на тренінгах та курсах. Була нагороджена грамотою «Кращий заступник начальника відділення Дельта Банку 2011 року».
Особисті властивості: вміння працювати з великими об’ємами інформації, відповідальність, цілеспрямованість, стресостійкість, комунікабельність, здібність доводити почате до кінця, пунктуальність,маю організаторські здібності.

Similar candidates

Экономист, обліковець
10000 UAH, Zhovti Vody, Remote

Економіст
15000 UAH, Zhovti Vody, Remote

Економіст
10000 UAH, Zhovti Vody, Remote

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: