Resume from February 29, 2024 PRO

Personal information hidden

This job seeker decided to hide his personal information and contact info, but you can send a message to him or suggest a job to him.

This job seeker has chosen to hide his personal information and contact info. You can contact him using this page: https://www.work.ua/resumes/5901361

Регіональний представник, керуючий напрямком, 40 000 UAH

Employment:
Full-time.
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Kyiv, Lviv, Ternopil

Contact information

This job seeker has hidden his personal information, but you can send him a message or suggest a job to him if you open his contact info.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Фахівець із закупівель зернових та бобових культур

from 08.2021 to now (2 years 8 months)
Сільське господарство, агробізнес

Підтримка ефективної роботи з існуючою базою та постійне її збільшення шляхом залучення нових учасників ринку, моніторинг ринку, поведінки конкурентів, цінової ситуації, впровадження та розвиток нових торгових інструментів для збільшення обсягів закупок, логістика та забезпечення обміну даною інформацією між регіональним та головним офісами компанії, організація збору інформації відповідно до запитів головного офісу компанії. Підтримка співпраці та ведення ділових переговорів з клієнтами, спрямованих на підписання угоди (оцінка потреб продавців та покупців), реалізування можливості отримання доходу шляхом надання додаткових послуг (перевалювання зерна, сушіння та очистка, надання супроводу для експортної угоди). Проведення і контроль відбору зразків зерна з подальшою передачею для лабораторного аналізу, визначення показників якості, для встановлення відповідності та ринкової вартості. Організація та контроль виконання на усіх етапах контрактів з експорту зернових та олійних культур з усіма учасниками (продавцями, покупцями, фіто-санітарною службою, митними органами) та налагодження логістики залізнодорожним та автотранспортом, як на території України, так і закордоном. Знання аграрного ринку України, зокрема в регіонах та міжнародного середовища, його учасників та інфраструктури, розуміння співвідношення попиту та пропозиції.

Регіональний представник

from 02.2019 to 06.2019 (4 months)
ТОВ "А- Тера", Тернополь (Сільське господарство, агробізнес)

Організація і розвиток системи та плану продажів сільськогосподарської техніки у регіоні, підтримування та зміцнення співпраці з наявними та залучення нових клієнтів, проведення переговорів, заключення і супровід угод, допомога при вирішенні поставлених задач клієнтом (технічні питання, сервіс, запасні частини і т.д.), збір інформації про стан ринку в регіоні (ціни, діяльність конкурентів і т.д.).

Регіональний представник

from 09.2018 to 02.2019 (5 months)
ТОВ "Вольтех", Тернополь (Будівельна промисловість, деревообробка)

Організація і розвиток системи та плану продажів у регіоні, стратегічне планування, підтримування та зміцнення співпраці з наявними та залучення нових клієнтів, допомога при вирішенні поставлених задач клієнтом (технічні питання, сервіс, запасні частини і т.д.), збір інформації про стан ринку в регіоні (ціни, діяльність конкурентів і т.д.), координація загального робочого процесу.

Менеджер із збуту ( фахівець із систем точного землеробства)

from 07.2017 to 01.2018 (6 months)
ТОВ "Агросем", Тернополь (Сільське господарство, агробізнес)

Знання технічних характеристик і особливостей конструкції техніки, знання переваг та недоліків конкурентів, результатів порівняльних тестів, проведення переговорів, заключення і супровід угод, опрацювання наявної клієнтської бази та залучення нових клієнтів, участь в презентаціях та в інших заходах, аналіз і контроль дебіторської заборгованості, організація та проведення робіт з монтажу, переміщення, ремонту, налаштування технічних елементів систем точного землеробства.

Інженер відділу теплової інспекції

from 03.2012 to 07.2017 (5 years 4 months)
КПТМ "Тернопільміськтеплокомуненерго" ТМР, Тернополь (Енергетика)

Представництво у перемовинах з органами державної влади, партнерами та іншими суб'єктами підприємницької діяльності та населення. Забезпечення виконання в зазначені строки завдань, участь в розробці пропозицій реконструкції та технічного переоснащення підприємства, прийом звітів, складання приписів, розгляд, аналіз, підготовка для прийняття рішень та передача відповідним особам документів встановленого зразка.

Менеджер по роботі з клієнтами

from 05.2009 to 03.2011 (1 year 10 months)
ПП ТД "Газсервіс", Тернополь (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

До проектна робота: підготовка документації, планування проекту, цілей і строків виконання, формування календарного плану; Організаційна робота: повне забезпечення проекту ресурсами, комунікації з підрядниками, вирішення проблемних ситуацій у роботі, комунікації з замовником, узгодження всіх аспектів виконання проекту.

Education

ТНТУ

Факультет електро- механічного менеджменту, Тернополь
Higher, from 2012 to 2013 (1 year 3 months)

ТНЕУ (ТАНГ)

Факультет фінансів, Тернополь
Higher, from 2005 to 2010 (4 years 9 months)

Knowledge and skills

MS Office Користувач ПК Користувач Internet

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • English — above average
  • Polish — average

Additional information

Географічне знання Західного регіону, володіння потенційною базою державних, аграрних, комерційних фірм та підприємств. Навички ведення переговорів на усіх рівнях керівництва. Досвід та вміння працювати у сфері торгівлі самохідною технікою, закупівлі та логістиці зернових, бобових та олійних культур (салони, площадки, фізичні і юридичні особи, виробники та елеватори), оцінка технічного стану та встановлення ринкової ціни, контроль передпродажної підготовки, знання номенклатури запасних частин. Розвиток в регіоні, нові вигідні напрямки розвитку та торгівельні інструменти, розвиток та підтримка ефективних відносин з кліентами. Консультування клієнтів по питаннях купівлі-продажу, технічних характеристик і споживчих якостей.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: