Resume from June 5, 2021

Ксения

Торговий представник

Employment:
Full-time.
Age:
41 years
City:
Pereiaslav

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Торговий представник

from 09.2020 to 05.2021 (8 months)
Конті, Переяслав Хмельницький (Продажі)

Активні продажі, підключення нових ТТ, відвідування ТТ, переговори і оформлення договорів, ведіння дебіторської заборгованості, телефонні продажі, робота з запереченнями, мерчандайзинг.

Торговий представник

from 08.2017 to 11.2018 (1 year 3 months)
Миколаєнко, Переяслав-Хмельницький (Готельно-ресторанний бізнес)

Збільшення обсягів продаж, відвідування ТТ, ведення переговорів та оформлення договорів, телефонні продажі, робота з заперечуваннями, ведіння дебіторської заборгованості, основи мерчандайзингу, планування і організація робочого дня.

Експерт-оцінщик золота

from 01.2016 to 10.2016 (9 months)
Скарбниця, Київ (Фінанси, банки, страхування)

Оцінка і провірка на якість дорогоцінних металів, надання позики, переговори і укладання договорів, ведення заборгованості.

Адміністратор

from 07.2004 to 05.2009 (4 years 10 months)
Каприз, Лубни (Сфера обслуговування)

Консультація відвідувачів та створення для них комфортних умов, робота з комп'ютерними програмами, контроль відповідних оплат за виконання послуг, рішення конфлітних ситуацій, телефонні переговори.

Additional information

Активні продажі. Зобов'язуюсь стати одним з найкращих працівників компанії, успішна компанія- успішна я. Відповідально відношусь до своїх обов'язків.Навички ведення переговорів та укладання договорів. Вмію спілкуватися з людьми, маю здатність переконувати. Знання основ менчандайзингу. Наявність налагоджених зв'язків з ТТ. Вмію планувати і організовувати свій робочий день. Без шкідливих звичок.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: