Resume from July 29, 2023 PRO

Артур

Помощник адвоката, 4 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
28 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Помічник судді

from 01.2019 to 02.2020 (1 year 1 month)
дніпровський районний суд, Киев (юриспиденция)

липень – серпень 2016 року базова практика в Дніпровському районному суді м. Києва, помічник судді та секретаря судді Дніпровського суду м. Києва. Ознайомився із порядком роботи помічника судді та секретаря судді, індексацією судових справ; вивчав положення та посадові інструкції з профілю роботи бази практики; здійснював реєстрацію судових справ, що надходили до суду і підлягали розгляду; був присутній на судових засіданнях по кримінальних та цивільних провадженнях;

- січень – лютий 2017 року базова практика в Дніпровському районному суді м. Києва, помічник судді та секретаря судді Дніпровського суду м. Києва. Здійснював підбір актів законодавства та матеріалів судової практики, які необхідні для розгляду конкретної судової справи; Був присутній на судових засіданнях по кримінальних та цивільних провадженнях; складав процесуальні документи з цивільних та кримінальних справ: складав проекти рішень суду, протоколу судового засідання;

- січень – лютий 2019 року переддипломна практика у Дніпровському районному суді м. Києва, помічник судді та секретаря судді Дніпровського суду м. Києва.
Брав участь у попередній підготовці судових справ до розгляду, та в оформленні судових справ, за дорученням судді готував проекти судових рішень, запитів, листів, інших матеріалів, пов'язаних із розглядом конкретної справи; здійснював оформлення копій судових рішень для направлення сторонам у справі та іншим учасникам справи, які брали участь у справі; готував проекти доручень суду про виконання судами інших держав окремих процесуальних дій, про вручення судових документів з цивільних, адміністративних, кримінальних справ; виконував інші доручення судді, що стосуються організації розгляду судових справ.

Education

Київський інститут інтелектуальної власності та права Національного університету "Одеська юридична академія

Правознавство, Киев
Higher, from 2014 to 2020 (5 years 5 months)

Освіта:
У 2014\2018рр. – навчався у Київському інституті інтелектуальної власності та права Національного університету «Одеська юридична академія», факультет «правознавства». Отримав диплом бакалавра, спеціальність «правознавство».
У 2018-2020р. - навчався у Київському інституті інтелектуальної власності та права Національного університету «Одеська юридична академія», факультет «правоохоронна діяльність». Отримав диплом магістра із відзнакою.

Київський інститут інтелектуальної власності та права Національного університету "Одеська юридична академія

Правознавство, Киев
Higher, from 2014 to 2020 (5 years 5 months)

Knowledge and skills

MS Excel MS Word MS Office Windows Впевненість Складання процесуальних документів. заяв, скарг, клопотань. Над

Language proficiencies

  • Russian — fluent
  • Ukrainian — fluent
  • English — average
  • German — average

Additional information

Відповідальність, чесність, комунікабельність, уважність до деталей, дисциплінованість, психологічна та фізична стійкість, пунктуальність.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: