Resume from April 25, 2024 PRO

Антон

Креативный директор, режисер, CTO, 80 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
39 years
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Kyiv, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

CTO

from 04.2023 to now (1 year 1 month)
Votrex Media, Київ (Маркетинг, реклама, PR)

Як керівник відеопродакшену, я очолюю команду талановитих професіоналів, зосереджених на створенні захоплюючого та високоякісного відеоконтенту. Наша мета - не просто задовольнити запити клієнтів, а перевершити їхні очікування, створюючи унікальні відео, які розповідають їхні історії з якісно, цікаво і, головне, вчасно.

Мої ключові обов'язки:

Керування проектами: Я забезпечую, щоб кожен проект відповідав встановленим термінам та бюджетам, при цьому не втрачаючи з виду креативність та інноваційність.
Контроль якості: Я пильно слідкую за кожним аспектом виробництва, щоб забезпечити відповідність нашої роботи найвищим стандартам якості.
Розвиток команди: Я відданий розвитку навичок та знань моєї команди, стимулюючи їх до постійного навчання та професійного зростання.
Взаємодія з клієнтами: Я виступаю в ролі ключового посередника між нашою командою та клієнтами, забезпечуючи плавний комунікаційний процес та врахування їхніх побажань у кінцевому продукті. Я прагну створити середовище, де клієнти відчувають себе почутими та цінними протягом усього процесу співпраці.

Ми пишаємося нашою здатністю створювати відео, які не тільки відповідають, а й перевищують очікування наших клієнтів. Ми тісно співпрацюємо з ними, щоб глибоко зрозуміти їхні цілі, цільову аудиторію та бачення, перетворюючи це на відео, які ефективно та емоційно передають потрібне повідомлення.

Для ознайомлення з деякими з наших робіт, відвідайте наш YouTube канал: YouTube Playlist.

Керівник відділу ПРОМО

from 01.2021 to 02.2022 (1 year 1 month)
КИЕВ LIVE, Киев (ЗМІ, медіа)

Створив з нуля промо-відділ, професійну команду в складі режисерів, дизайнерів та копірайтерів, яка здатна була досягати будь-яких маркетингових цілей та виконувати завдання на найвищому рівні.

Завдяки роботі мого відділу, канал лише за 2 місяці збільшив свою частку серед цільової аудиторії 18-54 років (Вся Україна) в середньому на 10%. Протягом короткого періоду я встановив контакти з усіма продакшенами телеканалу і, без допомоги відділу кадрів, знайшов людей і найняв команду.

Завдання: Запуск промо-кампанії телеканалу KyivLive, створення концепцій для просування як самого телеканалу в цілому, так і кожного проекту окремо, створення та впровадження плану запуску роликів для всіх продуктів телеканалу без винятку. Розробка креативів, ідей, сценаріїв, сторібордів та тритментів. Участь у процесі створення креативу від ідеї до втілення і передачі в ефір, як в ролі режисера, продюсера, так і режисера монтажу і арт-директора.

Керівник відділу промо, арт директор ТК Украина 24

from 01.2020 to 12.2020 (11 months)
Медиа группа Украина, Киев (ЗМІ, медіа)

Керував командою з 4 осіб: копірайтера, режисера, дизайнера та режмонта. Оптимізував виробничі процеси в дизайнерському та промо-відділах, залучав та координував роботу з фрілансерами у сфері графічного дизайну та ін.

Запустив та перезапустив близько 15 проектів (ID, зйомки та монтаж промо-роликів), при цьому заощадивши 40% бюджету відділу. У співпраці з директором з маркетингу контролював графічне оформлення всіх нових проектів на телеканалі Україна24 та продакшн новин на каналі "Україна" "Сьогодні", включаючи такі програми, як: "Реальна політика з Євгеном Кисельовим", "Зворотній зв'язок", "Час Голованова", "Україна з Тиграном Мартиросяном", "Сьогодні. ***", "Україна завтра", "Сьогодні. Ранок. Вихідний", "Світогляд. Сьогодні", "Споживач має право", "Дійові особи тижня", "Ток-шоу № 1", "Народ проти", "HARD з Влащенко", "Україна обирає", "Ранок чемпіонів", "Новини спорту".

У 2021 році ТЕЛЕКАНАЛ отримав нагороду "Людина року" у номінації "Інформаційно-новинний телеканал року".

Руководитель отдела промо

from 02.2017 to 01.2020 (2 years 11 months)
1+1 медиа, телеканал 2+2, Kiev (СМИ, медиа)

Старший режисер, керівник групи режисерів

from 06.2011 to 02.2017 (5 years 8 months)
1+1 медиа, Киев (ЗМІ, медіа)

Education

Кпи

Электроника, Киев
Higher, from 2001 to 2007 (5 years 8 months)

Additional education and certificates

Kyiv Academy of Media Arts, рекламная режиссура

2015

Laba, бизнесс-школа, курс Креативный директор

2019й, 3 месяца

parimatch.tech academy - Sports Marketing

2022

Knowledge and skills

Adobe Premiere Pro Adobe After Effects Final Cut DaVinci Resolve

Language proficiencies

English — advanced

Additional information

Something to be proud of

https://drive.google.com/drive/folders/14KYLzweQksldnb4fRycKEb3EAZvsX3mc?usp=sharing

https://www.youtube.com/playlist?list=PLS-Ny75rXo7BJm3PGCL3CZBIfJDiKfx8p

https://www.youtube.com/c/OSSAchannel

https://www.youtube.com/c/OSSAMovies

https://www.youtube.com/channel/UCnkMrgjUVMzahnIg06h02tw



https://rutube.ru/metainfo/tv/2501/season1/

http://seasonvar.ru/serial-16862-Eda_ya_lyublyu_tebya-6-season.html

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: