Resume from April 15, 2024 PRO

Сергій

Генеральний директор

Employment:
Full-time.
Age:
50 years
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Dnipro, Kharkiv, Kyiv, Lviv, Odesa

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Комерційний директор

from 04.2014 to now (10 years)
Енергетична Інвестиційна Компанія, Київ (Гірнича промисловість)

Вибудова комерційних служб з нуля.Керівництво комерційними службами,Отримання всіх дозволів,ліцензії,земельного відводу,підключення до єлектро мережі.Сертифікація в Органік Стандарт. Вивод на ринок органічного добрива Леонардит і його експорт до 30 країн Світу. Контакти з керівництвом агрохолдингів(Астарта,МХП,Агро-дженерейшн,Кернел,Сварог Вест Груп, Агро-Союз,ТАС-Агро),фермерських господарств та провідними спеціалістами(агрономи,агрохіміки).Співпраця з науковцями, агроконсультантами,лабораторіями та виробниками органічних добрив на основі Леонардиту(Гермес,Лайф Форс,БТУ-центр,Ензім,Українські гумати,Орій,Гумісіл).Супровід контрактів та контроль за відвантаженням продукції.Участь в розробці нових продуктів на основі Леонардиту.

Заступник Голови правління

from 10.2010 to 05.2011 (7 months)
ЗАТ Укрпрофтур Федерація Профспілок України, Київ (Туризм)

Залучення інвестицій

Генеральний директор

from 11.2006 to 07.2009 (2 years 8 months)
ЗАТ Сіті Транспорт Груп, Керуюча компанія ЛАЗ(Львів),ЧСЗ(Миколаїв), Київ (Машинобудування)

Побудова керуючої компанії з нуля.Стратегічне та оперативне керівництво компанією,перебудова комерційних структур,оптимізація управління,персоналу,закупівель,виробничих витрат,просування продуктів на внутрішньому та зовнішніх ринках.Представництво інтересів компанії в міністерствах,обладміністраціях,місцевих радах та профільних асоціаціях.Персональні продажі автобусів та тролейбусів для міст України,Македонії,Болгарії,Польщі.Контроль тендерної документації та процедур.Участь в міжнародних виставках та переговорах,закордонних відрядженнях.Презентація продукції на засіданнях міських рад найбільших міст та Асоціації міст України.Персональні продажі тролейбусів до міст; Івано-франківськ,Чернівці,Тернопіль,Рівне,Житомир,Вінниця,Чернігів,Черкаси,Кропивницький,Кременчук,Кривий Ріг,Миколаїв,Херсон,Запоріжжя,Суми,Донецьк. Підготовка та захист в мінпромполітики інвестиційної програми. Допомога в організації та проведенні виїздної колегії міністерства ЖКГ на базі заводу ЛАЗ у місті Львів. Організація візиту на завод ЛАЗ, премєр-міністра України та президента Румунії.Участь у зустрічі керівників компаній-автовиробників з президентом України.

Генеральний директор

from 09.2005 to 10.2006 (1 year 1 month)
ДП Пожспецмаш, МНС України, смт Ладан,Чернігівська обл. (Машинобудування)

Стратегічне та оперативне керівництво компанією.Управління ЖКГ селища. Представництво інтересів компанії в міністерствах, органах місцевого самоврядування та контролюючих органах.Кадрова політика,підбір кадрів на керівні посади.Передача ЖКГ селища з балансу компанії на баланс селищної ради. Розробка проекту та побудова локальних котелен для оптимізації витрат на опалення селища.Проведення антикризових заходів по недопущенню банкротства завода.Розблокування розрахункових рахунків,виведення майна з під залогу в банках.Зміна системи охорони,заходи з протидії розкрадання ТМЦ. Реструктурізація кредиторської заборгованості. Участь у міжнародних переговорах з представниками Німеччини,Росії,Білорусі,Узбекістану.Організація на базі заводу,виїздної колегії МНС України.

Директор

from 04.2003 to 07.2004 (1 year 3 months)
ЗАТ СК Добробут, Київ (Фінанси, банки, страхування)

Оперативне керівництво компанією.Перебудова структури управління,підбір кадрів.Зміна іміджу компанії. Побудова мережі філій по Україні, вихід на прибутковий рівень.

1-й Заступник Голови правління ХК, Голова НР ЗАТ КрАЗторг

from 07.1999 to 06.2003 (3 years 11 months)
АТ ХК АвтоКрАЗ, Кременчук (Машинобудування)

Стратегічне та оперативне керівництво компанією.Представництво інтересів компанії в державних установах,місцевих,та контролюючих органах. Відновлення роботи з нуля,реструктурізація кредиторської заборгованності,пошук фінансування,залучення покупців продукції,оптимізація витрат,заходи з унеможливлення розкрадання ТМЦ.Відновлення виплати ЗП та часткове погашення боргів по ЗП.Вивід з під залогу основних фондів,погашення податкових боргів,закриття картотеки то що.Відновлення електро,водо,та газопостачання.Ліквідував бартерні договори та з використанням давальницьких комплектуючих.Участь у міжнародних виставках та переговорах(контракти з МО АРЄ,Skorpion Греція, Ітера Росія).Представництво інтересів власників в наглядових радах та зборах акціонерів.

Член Наглядової Ради

from 01.1999 to 07.1999 (6 months)
АТ Луганськобленерго, Луганськ (Енергетика)

Представництво інтересів власника.Робота з дебіторами компанії- Алчевський меткомбінат,Сіверодонецький Азот, Луганськтепловоз.

Education

Кременчуцький Національний Університет імені Михайла Остроградського

Автомобілі та Трактори, Автомобілі та Автогосподарство. Економіка, Менеджмент організацій, Кременчук
Higher, from 1999 to 2005 (5 years 9 months)

Криворіжський Технікум Гірничого Транспорту, Експлуатація автомобілів.

Additional education and certificates

МІМ фондовий ринок

1996-97 3 місяці

Медіа Ключ

тижневий тренінг 1996

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • English — beginner

Additional information

Трудову діяльність розпочинав в великих АТП і АТЦ (автослюсар 5 розряд,водій 1 клас,механік КТП,начальник агрегатної дільниці).З 1996 року працював в великих бізнес структурах(металургія,енергетика,машинобудування,фінанси) від рядового співробітника до директора комерційного управління. Вмію, за потреби ,жорстко наводити лад, домовлятися та переконувати,мотивувати та контролювати.Маю великий досвід в переговорах та представлені інтересів компанії на вищих щаблях влади та контролюючих органів,міжнародних виставках,переговорах,профільних асоціаціях. Великий досвід з оптимізації структури управління,кількості персоналу,виробничих витрат,закупівель. Досвід побудови з нуля та перебудови комерційних служб та персональних продажів В2B,B2G. Досвід антикризового управління промисловими підприємствами з персоналом від 2000 до 12000. Готовність до відряджень,нових знань та навантажень. Водійське посвідчення АВСDE,одружений,батько трьох дітей,не палю,чемпіон України з волейболу серед ветеранів спорту.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: