- PRO
Ирина
Головной технолог м'ясо-ковбасного виробництва
- Considering positions:
- Головной технолог м'ясо-ковбасного виробництва, Технолог харчової промисловості, Керівник виробництва
- Employment type:
- full-time
- Age:
- 56 years
- City of residence:
- Kamianske
- Ready to work:
- Dnipro, Kamianske, Kharkiv, Kyiv, Odesa, Zaporizhzhia
Contact information
The job seeker has entered a phone number , email and address.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/6023929/
Work experience
Головний технолог
from 04.2021 to 09.2023
(2 years 5 months)
ТОВ"МК РІАЛ", Харківська обл (Харчова промисловість)
Підвищення прибутковості компанії за рахунок поліпшення якості виробництва ( контроль за дотриманням якості технологічних процесів) та розробка нових видів продукції (нового асортименту з урахуванням національних локальних уподобань).
Складання планів, організація їх виконання;
Аналітика та оптимізація асортименту та чіткого складського товарного запасу;
Розробка та впровадження форм звітності виробничої документації починаючи з убою свинини до випуску готової продукції включаючи виробництво сирокопчених та сиров'ялених виробів, розробка посадових інструкцій та технологічних карт, опис бізнес-процесів.
Контактна особа тел.[
Директор, головний технолог.
from 07.2018 to 11.2019
(1 year 4 months)
ТОВ" Фермер Богатирьов МК", Білорусь (Харчова промисловість)
Запуск нового підприємства із нуля.
Обов'язки:
Управління процесом виробництва;
Організація праці, підбір та навчання персоналу, формування команди.
Директор з виробництва, головний технолог
from 08.2017 to 07.2018
(11 months)
ООО "Багдановичьский мясокомбинат" Россия Свердловская обл, Россия (Харчова промисловість)
Запуск нового підприємства із нуля.
Обов'язки:
Формування команди;
Організація праці, підбір та навчання персоналу на всіх етапах відпрацювання, та виготовлення продукції;
Управління процесом виробництва;Розробка нових видів продукції;
Складання планів, організація їх виконання Контатна особа директор Різьков Олександр Якович [
Рекомендації
Главный технолог
from 08.2015 to 08.2016
(1 year)
МПК "Особа" Казахстан Кустанайская обл., Казахстан (Харчова промисловість)
Ціль посади: підвищення прибутковості компанії за рахунок покращення якості виробництва.
Обов'язки:*Управління процесом виробництва;
Операційне управління підприємством;
Розробка нових видів продукції;
Складання планів, організація їх виконання;
Контактна особа директор МПЦ Смадіярів Булат [
Директор, голавний технолог.
from 05.2012 to 05.2014
(2 years)
Казахстан МПК"Silla", Актюбинськ (Харчова промисловість)
Управління процесом виробництва;
Організація праці, підбір та навчання персоналу. Операційне управління підприємством. Розробка нових видів продукції;
Складання планів, організація їх виконання.Розробка та впровадження форм звітності виробничої документації, розробка посадових інструкцій та опис бізнес-процесів;
Розробка нового асортименту з урахуванням національних локальних уподобань.
Впровадження нових технологій виробництва на підприємстві;
Навчання виробничого персоналу.Поліпшення якості продукції.
Є лист подяки від власників підприємства за вагомий внесок у розвиток підприємства.
Контактна особа - Позднишева Ольга Іванівна +30999308973 директор з підготовки та розвитку персоналу
Главный технолог
from 08.2007 to 04.2012
(4 years 8 months)
МПК"Дніпро" торгова марка "Покровський двір", Дніпро (Харчова промисловість)
Мета посади: покращення якості виробництва, відпрацювання та запуск нових видів вареної, напівкопченої, варено-копченої та сирокопченої продукції.
Обов'язки:
Керівництво всіма виробничими та технологічними процесами; Впровадження нових видів продукції;
Вхідний контроль якості сировини та продукції, що випускається; Контроль ведення технологічного процесу;
Виробничий контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних норм.
Досягнення:
Виведення м/к на кращі показники якості на рівні області;*2 рази комбінат займав перше місце у передачі «Знак якості» у м.Києві.* Нагороджена міністерством Аграрної політики України почесною грамотою, на честь професійного свята - Дня працівника харчової промисловості. Нагороджена почесною грамотою головного управління агропромислового розвитку Дніпропетровської облдержадміністрації за вагомий особливий внесок у розвиток харчової промисловості області, досягнення високих показників у виробництві, високий професій.
Контактна особа Сидоренко Дмитро Володимирович [
Менеджер-технолог
from 01.2002 to 08.2007
(5 years 7 months)
ТОВ "Меліса", Дніпро (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)
Проведення VIP-переговорів з клієнтами та постачальниками спецій та інгредієнтів;
Впровадження спецій та інгредієнтів зі застосуванням нових технологій;
Розробка рецептур на основі спецій та прянощів провідних фірм України та європейських стран.
Досягнення:
Успішна робота з розвитку продажів у регіоні (самостійна організація процесів продажу та процесу закупівель у компанії).
Education
Український державний університет харчових технологій (Київ)
Технологія м'яса та м'ясного виробництва, Киев
Higher, from 1988 to 1994 (6 years)
Similar candidates
-
Технолог
Kyiv -
Директор з виробництва
Kyiv -
Керівник виробництва
Kharkiv, Other countries, Remote -
Керівник цеху, дільниці, виробництва, технолог (гофровиробництво)
Vinnytsia, Zhytomyr , more 8 cities -
Технолог
30000 UAH, Kharkiv -
Главный технолог предприятия
16000 UAH, Kharkiv