Resume from May 1, 2024 PRO

Лариса

Регіональний менеджер, КАМ по роботі з ключовими клієнтами

Employment:
Full-time.
Age:
52 years
City:
Lutsk

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Регіональний менеджер Волинська,Рівненська та Львівська обл.

from 08.2016 to 01.2020 (3 years 5 months)
Невідома, Луцк (RX напрямок уро-гінекологічний та гастро-терапевтичний профіль)

Пошук та навчання нових МП.Навчання ,розвиток та мотивація всіх медичних представників.В команді 9 МП.Забезпечення та реалізація маркетингової стратегії компанії шляхом організації ефективної роботи кожного медичного представника індивідуально та команди в цілому ( управління,планування,постановка задач, контроль роботи,коучинг,наставничество,оцінка результатів,мотивація команди). Ведення переговорів з ключовими клієнтами( лікарями ЛПУ,менеджерами аптечних сіток,дистриб’юторами,обласними спеціалістами , ОЛ лідерами).Встановлення та підтримка лояльних відносин з клієнтами на довготривалий період.Моніторинг та аналіз фармацевтичного ринку.Управління продажами на території ( планування,аналіз продаж,збільшення клієнтської бази ).Ведення звітності.Організація та участь в конференціях,семінарах,круглих столах.

Медичний представник RX напрямок уро-гінекологічний,гастро-терапевтичний напрямок

from 12.2007 to 08.2016 (8 years 8 months)
Невідома, м.Луцьк (Фармація)

Візити до лікарів та в аптеки. Вміння працювати за SMART,SPINтехнологією продаж.Контроль продаж препаратів в аптеках та призначення лікарями.Проведення презентацій,круглих столів,участь та організація конференцій .Розширення клієнтської бази,залучення нових клієнтів. Планування та аналіз ринку.Участь у тренінгах, онлайнвебінарах. Виконання плану продаж.Аналіз ринку та конкурентів.
Успішне виведення на ринок 12 нових препаратів.Збільшення продаж на 200% в Рівненські та Волинській обл. Постійний переможець в номінації - найкращий представник року, та МП прорив року.Постійне виконання плану 100%-120%.Форманняклієнської бази в Рівненській та Волинській обл.Завдякі комунікабельності встановлені довготривалі лояльні відносини з лікарями ,менеджерами аптечних мереж.

Education

Ківерцівське медичне училище

Сестра медична, Луцк
Specialized secondary, from 1987 to 1990 (2 years 11 months)

Knowledge and skills

Користувач ПК

Language proficiencies

Russian — fluent

Additional information

Цілеспрямована, відповідальна, аналітичний склад розуму,комунікабельна,наполеглива, стресостійка ,чесна, трудолюбива ,активна життєва позиція ,позитивна ,вміння досягати поставленої цілі.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: