Resume from April 26, 2024 PRO

Дмитро

Сушеф, кухар, 40 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
29 years
City:
Khust

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Сушеф

from 03.2023 to 02.2024 (11 months)
Apartel Rikka Khust | Ресторан Карась, Хуст (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка страв, скаладання меню, координація та оптимізація роботи кухні. Прийом продуктів у постачальника та контроль якості.

Сушеф | Кухар універсал

from 03.2022 to 02.2023 (11 months)
Ресторан Яхта | Ресторан Саксаганський, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар холодного процесу/ сушист

from 05.2021 to 01.2022 (8 months)
Pari match hall, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль якості продукції, норми видачі страв, заявки на закупівлю продуктів!

Хоспер

from 09.2020 to 03.2021 (6 months)
П’ятниця, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування страв, контроль замовлення/прийом продукції у постачальників. Участь у розробці нових страв(загальне меню), дотримання санітарних норм, контроль якості.

Старший кухар

from 03.2019 to 09.2019 (6 months)
Шопен, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль якості та дотриманням технології приготування страв. Замовлення та прийом продуктів ну кухні. Координація роботи кухні, участь у розроботці меню.

Су-шеф

from 10.2016 to 01.2019 (2 years 3 months)
Батьківська Хата, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Замовлення та прийом продуктів у постачальників. Розробка страв, складання меню, складання технологічних карт. Обслуговування банкетів. Підбір та організація навчання персоналу, координація та оптимізація роботи кухні.

Шеф Кухар

from 05.2015 to 09.2016 (1 year 4 months)
Шеф Bar, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Замовлення та прийом продуктів,контроль якості. Контроль за дотриманням технології приготування страв. Координація та оптимізація роботи кухні, участь у розроботці нових страв та складання сезонного меню

Кухар-універсал

from 09.2012 to 05.2015 (2 years 8 months)
Батьківська Хата, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування страв за технологічними картами, участь у розробці нових страв, дотримання санітарних норм, прийом продуктів у постачальників та контроль якості.

Education

КНУКіМ

Готельно-ресторанна справа, Киев
Higher, from 2014 to 2020 (6 years)

Бакалавр та Магістр готельно- ресторанного бізнесу.

Additional information

Знання української, італійської, американської,європейської та частково розбираюсь у японській кухні.
Маю часткові знання про молекулярну кухню.
Досвід проведення банкетів до 150 людей.
Вміння працювати з кухонним знаряддям.
Досвід керівництва колективом до 15 людей.
Вміння підбирати персонал і організовувати його роботу.
Відповідальність та акуратність в роботі,дисциплінований та стрессостійкий.

Рекомендації можу надати додатково від власника.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: