• PRO

Олексій

Шеф кухар

Employment type:
full-time, part-time
Age:
33 years
City:
Zaporizhzhia

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Куратор лінії роздачі

from 03.2025 to now (5 months)
Маєток Мазепа, Запоріжжя (Готельно-ресторанний бізнес)

Видача страв з дотриманням стандартів подачі та температури.
Читання замовлень та координація часу віддачі страв.
Доготування та підтримання потрібної температури страв.
Дотримання санітарних норм та підтримання порядку на робочому місці.

Шеф-консультант

from 11.2024 to 01.2025 (2 months)
Am Pm cafe bar, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Консалтинг з розробки та впровадження меню, розрахунків та консультацій з кухні та обладнання.

Су шеф

from 06.2023 to 11.2024 (1 year 5 months)
Bar.In, Запоріжжя (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка та оновлення меню. Складання калькуляцій. Пошук постачальників. Фуд дизайн. Раціональне управління запасами, мінімізація відходів.

Сушист

from 01.2023 to 06.2023 (5 months)
Шелест, Запоріжжя (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування страв та розробка нових позицій суші меню.

Шеф кухар

from 05.2022 to 10.2022 (5 months)
Chin Chin, Запоріжжя (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування страв за стандартами.
Раціональне управління запасами, мінімізація відходів.
Розробка та оновлення меню. Написання калькуляцій та тк. Ревізія.

Сушист/Су-Шеф/Шеф

from 02.2021 to 04.2022 (1 year 2 months)
Bar.In, Запоріжжя (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування страв відповідно до встановлених норм та стандартів. Контроль якості та подачі страв. Робота з постачальниками та продуктом.
Організація роботи команди. Розробка меню. Написання калькуляцій. Інвентаризації.

Сушист

from 08.2020 to 02.2021 (6 months)
Toki, Запоріжжя (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування страв відповідно до встановлених норм та стандартів. Контроль якості та подачі страв.
Оформлення заявок на закупівлю сировини.

Кухар універсал

from 06.2020 to 08.2020 (2 months)
Rebroff Ribs House, Запоріжжя (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування та оформлення страв холодного та гарячого цеху.
Оформлення заявок на закупівлю сировини.
Інвентаризація.

Кухар/Куратор гарячої лінії

from 09.2017 to 03.2020 (2 years 6 months)
Трактир, Запоріжжя (Готельно-ресторанний бізнес)

Парадіз: помічник мʼясника.
Обробка риби та мʼяса.
Трактир: кухар горячего цеха та роздачі.
Приготовування страв згідно тк. Швидка робота. Дотримування чистоти на рабочому місці.

Кухар універсал

from 06.2017 to 08.2017 (2 months)
Барбадос бар, Кирилівка (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка та оформлення меню.
Написання калькуляцій.
Приготування та видача страв.

Піцайоло/кухар роздачі

from 09.2015 to 05.2017 (1 year 8 months)
Джобс кафе, ООО, Запоріжжя (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування та оформлення страв згідно технологічним карткам.
Швидка видача замовлень.
Заготування заготівок.
Підтримання чистоти робочого місця.
Списання продукції.
Дотримання санітарних умов зберігання сировини.

Education

ЗПТКЛ

Кухар, офіціант, бармен, Запоріжжя
Specialized secondary, from 2007 to 2011 (4 years)

Additional information

•Розробка та оновлення меню, складання та оптимізація ТТК
•Керівництво командою, підбір та навчання персоналу
•Контроль закупівель, робота з постачальниками, контроль якості продуктів
•Знання технологічних процесів, експлуатації обладнання та санітарних норм
•Чіткість і швидкість дій на кухні, виконавчість, акуратність

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: