Resume from April 28, 2024 PRO

Игор

Головний інженер, енергетик

Employment:
Full-time.
Age:
59 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Головний інженер

from 05.2004 to now (20 years)
ТОВ "Промзернопроект", Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

З 1989 року працював головним енергетиком в Кіровоградському ВО "Елеваторзернопром" (4 роки), головним енергетиком і головним інженером хлібозаводу та власником міні-пекарні у м.Чернівці. З 2004 року по червень 2018 року - робота в Державному підприємстві "Проектний інститут" Промзернопроект "(м.Київ) на посадах начальника електротехнічного відділу (6 років), в.о. директора з виконанням обов'язків головного інженера проекту(8 років). З липня 2018р по 2020р - головний інженер проекту ТОВ "Промзернопроект"
За розробленими під моїм керівництвом проектами побудовані елеватори в м. Гнівань Вінницької області, смт. Батьово Закарпатської обл., м.Мена Чернігівської області, виконана реконструкція елеваторів в м.Носівка Чернігівської області, с. Адампіль Хмельницької області та інших.
Працював з транспортним обладнанням і силосами зберігання зерна ПП“Лубнимаш”, ПРАТ КМЗ (м.Карлівка), ТОВ “ВАРІАНТ”(м.Харків), “GSI”,зерноочисним та сушарним обладнанням фірм “Bühler”, “Stella”, “Araj”, “ Sukup”, “ Cimbria ” . Виконував обов’язки ГІПа (елеватори, хлібозаводи),брав участь у виборі майданчика будівництва, проектування розділів генерального плану, технологічної і електротехнічної частин проекту, захисту проектної документації в експертизі. Проводив роботу з Замовниками, інвесторами, підрядними та проектними організаціями, фірмами-постачальниками обладнання та погоджувальними організаціями, брав участь у проведенні переговорів на різних рівнях. Знаю діючи нормативні документи (ДБН, ДСТУ, СНиП та ін.), щодо проектування хлібоприймальних , зернопереробних ,хлібопекарних підприємств, порядок проходження експертизи проектів. Маю досвід роботи по проектуванню і експлуатації інженерних мереж.

PC: Microsoft Office , AutoCAD.
Додаткова інформація:
Наявність прав водія «ВС».

Education

Казанське вище військове інженерне училище

Інженер- електрик, Казань
Higher, from 1981 to 1986 (4 years 10 months)

Knowledge and skills

MS Office AutoCAD

Additional information

Контактний телефон: [open contact info](look above in the "contact info" section)
e-mail: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Останнє місце роботи: "ТОВ Промзернопроект "

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: