Resume from April 17, 2024

Олексій

Аудитор, 20 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
45 years
City of residence:
Berezne
Ready to work:
Remote, Rivne

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Additional information

Моцьор Олексій Іванович тел.[open contact info](look above in the "contact info" section)
02.01.1979 р.н
с.Городище, Березнівський р-н,Рівненська область.
Резюме подається на посаду
Фінансовий директор
1996-2002 Державний агроекологічний університет м.Житомир. закінчив факультет «облік і аудит» здобув спеціальність економіст-бухгалтер.
2020 - по цей час працюю бухгалтером у ФГ "Агротех-Р" . У мої обов"язки входить: ведення бухгалтерського обліку, фінансового та податкового на підприємстві. Проведення інвентаризації та ревізій оперативного контролю за активами підприємства.
2019м працював головним бухгалтером СВК "Діброва"
З 2014 по жовтень 2019 займав посаду інженера реалізації у ДП «Соснівський лісгосп»
В мої обов»зки входило забезпечення здійснення реалізації продукції на внутрішній та зовнішні ринки, та контроль якості продукції. Складення зовнішніх контрактів.
З 2010-2014 роки працював на ПП «Побутовик» Починав із водія навантажувача, потім начальником зміни, через деякий час начальник цеху, потім директор підприємства.
Підприємство займалось виготовленням вагонки та полової дошки зрощеної, а також, що було основним продуктом, виготовленням брусу клеєного на експорт. Продукція відправлялась в Азербайжан, Німеччину.
2006-2010 роки працював економістом по собівартості продукції у ДП «Соснівський лісгосп» В мої обов»язки входило розрахунок прибутковості видів продукції. Складанням калькуляції витрат на послуги та роботи.
2006 рік працював інспектором у Державній фінансовій інспекції. В мої обов»язки входило проведення ревізії загальногосподарської діяльності державних установ.
2005 рік провідний спеціаліст відділу видатків Управління Держказначейства в Рокитнівському р-ні.
2003-2004 роки головний спеціаліст відділу економіки Березнівської райдержадміністрації.
Одружений, маю двох дітей. Шкідливих звичок не маю.
Українська мова рідна, російська вільно володію, англійська й німецька зі словником. Вільно володію всіма офісними програмами на ПК та мережі інтернет. 1С. Водійське посвідчення кат "В"
Відповідальний, комунікабельний.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: