Resume from April 15, 2020 PRO

Сергій

Механік, інженер, 15 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
53 years
City:
Korsun-Shevchenkivskyi

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Механік по ремонту

from 03.2007 to 04.2012 (5 years 1 month)
ВАТ Корсунь-Шевченківський "Райагрохім", Корсунь-Шевченківський (Сільське господаратво)

З 2007 року працював механіком по ремонту сільсько-господарської техніки. В обов'язки входили: ремонт с/г техніки, пошук, закупівля та контроль проведення технічного обслуговування транспорту, списання відпрацьованих запчастин.

Education

Київський автомобільно-дорожній інститут (КАДІ)

Факультет економіки і експлуатації автомобільного транспорту, організація перевезень та управління на автомобільному транспорті, Київ
Higher, from 1988 to 1993 (4 years 9 months)

По закінченню навчання присвоєно кваліфікацію спеціаліста інженер по організації перевезень і управлінню на автомобільному транспорті. Розраховую на посаду механіка, інженера, інженера з техніки безпеки.

Additional information

Універсальний працівник зі знаннями сучасних технологій, впевнений користувач ПК та мобільних пристроїв зі знаннями та володінням пакету MS Office, працелюбний, позитивний, стресостійкий, прагну навчатись та розвиватись. Ідеально володію українською та російською мовами, розмовною англійською. У вільний час розвиваюсь у сфері автомеханіки та інженерії.


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: