Сергій
Менеджер ресторану, 40 000 UAH
- Employment:
- Full-time.
- Age:
- 51 years
- City:
- Kyiv
Contact information
The job seeker has entered a phone number , email and address.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/6139920
Work experience
Керуючий консультант
from 06.2008 to 09.2008
(3 months)
Ресторанний комплекс «Рестоград Империя», Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Консультації по відкриттю ресторанного комплексу:
Розробка концепції закладу.Технологічний проект відповідності устаткування та меблів санітарним та пожежним нормам.
Розробка меню. Штатний розклад та обов`язки. Підготовка програми навчання персоналу.
Генеральний директор
from 04.1998 to 10.1999
(1 year 6 months)
ТОВ "КУБІФ", Київ (Організація харчування компанії "Кока-Кола Беверіджиз")
Управління господарсько-фінансовою діяльністю підприємства.
Проведення корпоративних заходів.
Директор
from 09.1996 to 04.1998
(1 year 7 months)
ТОВ "ПІНТА", ресторан "Тенеріфе", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Керування рестораном. Підбір та навчання персоналу.Розробка концепції меню. Проведення святкових заходів. Аналіз та планування фінансово-господарській діяльності.
Education
МАУП, КТГГ
Управління бізнесом, організація готельно-ресторанного бізнесу, Київ
Unfinished higher, from 1991 to 1997 (6 years)
Міжрегіональна Академія Управління Персоналом - управління бізнесом, Київський Технікум Готельного Господарства - організація готельно-ресторанного бізнесу.
Additional education and certificates
Академія управління бізнесом Алекса Яновського
З 2016 по 2020 рік. Загалом 4 роки
Knowledge and skills
Language proficiencies
English — average
References
Оксана Павлівна
Керівник, Оптимальні системи обслуговування населення.
Additional information
Професійні навички:
Професійне володіння навичками організації ресторанного бізнесу з урахуванням тематики, стилю, направлення.
Консультації та зовнішні зв'язки:
•Організація та управління в сфері ресторанного бізнесу;
•Досвід адміністративної роботи;
•Досвід контролювання робочого процесу та навчання персоналу;
•Аналіз та планування фінансово-господарської та економічної діяльності;
•Аналітичний облік діяльності підприємства;
•Організація та проведення святкових заходів;
•Економічне планування (прогнозування рентабельності та максималізація прибутку).
Знання технологічного процесу розміщення устаткування, вимог СЕС та держпожежнагляду.
Similar candidates
Управляющий, администратор ресторана
25000 UAH, Kyiv
Администратор в ресторан, на ресепшн, продавец, оператор (логистика)
15000 UAH, Kyiv
Бар-менеджер, керуючий баром
35000 UAH, Kyiv, Vinnytsia
,
more 4 cities
Адміністратор кафе
Kyiv