Resume from April 15, 2024 PRO

Сергій

Менеджер ресторану, 40 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
51 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Керуючий консультант

from 06.2008 to 09.2008 (3 months)
Ресторанний комплекс «Рестоград Империя», Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Консультації по відкриттю ресторанного комплексу:
Розробка концепції закладу.Технологічний проект відповідності устаткування та меблів санітарним та пожежним нормам.
Розробка меню. Штатний розклад та обов`язки. Підготовка програми навчання персоналу.

Генеральний директор

from 04.1998 to 10.1999 (1 year 6 months)
ТОВ "КУБІФ", Київ (Організація харчування компанії "Кока-Кола Беверіджиз")

Управління господарсько-фінансовою діяльністю підприємства.
Проведення корпоративних заходів.

Директор

from 09.1996 to 04.1998 (1 year 7 months)
ТОВ "ПІНТА", ресторан "Тенеріфе", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Керування рестораном. Підбір та навчання персоналу.Розробка концепції меню. Проведення святкових заходів. Аналіз та планування фінансово-господарській діяльності.

Education

МАУП, КТГГ

Управління бізнесом, організація готельно-ресторанного бізнесу, Київ
Unfinished higher, from 1991 to 1997 (6 years)

Міжрегіональна Академія Управління Персоналом - управління бізнесом, Київський Технікум Готельного Господарства - організація готельно-ресторанного бізнесу.

Additional education and certificates

Академія управління бізнесом Алекса Яновського

З 2016 по 2020 рік. Загалом 4 роки

Knowledge and skills

MS Excel MS Word Організація та управління фінансово-господарською діяльністю

Language proficiencies

English — average

References

Оксана Павлівна

Оксана Павлівна

Керівник, Оптимальні системи обслуговування населення.

Contact details are hidden

Additional information

Професійні навички:
Професійне володіння навичками організації ресторанного бізнесу з урахуванням тематики, стилю, направлення.
Консультації та зовнішні зв'язки:
•Організація та управління в сфері ресторанного бізнесу;
•Досвід адміністративної роботи;
•Досвід контролювання робочого процесу та навчання персоналу;
•Аналіз та планування фінансово-господарської та економічної діяльності;
•Аналітичний облік діяльності підприємства;
•Організація та проведення святкових заходів;
•Економічне планування (прогнозування рентабельності та максималізація прибутку).
Знання технологічного процесу розміщення устаткування, вимог СЕС та держпожежнагляду.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: