Resume from May 6, 2024

Світлана

Бухгалтер, 12 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
55 years
City of residence:
Boryspil
Ready to work:
Boryspil, Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Knowledge and skills

MS Excel MS Word MS Office Парус Бухгалтер-калькулятор,бухгалтер по заробітній платі, звітність

Additional information

Досвід роботи:

1.ВАТ «Катеринопільський КХП» посада техніка-лаборанта з 22 липня 1991р. по 12 квітня 2000р. – відбір зразків зерна (круп, комбікормів), визначення їх якості для зберігання, переробки та відвантаження.
2.ТОВ «Марія» посада завідуючої бар-ресторану «Тополька» з 01 серпня 2000р. по 30 листопада 2000р. – підбір персоналу, робота з первинними документами (замовлення продуктів і т.д.), складання меню, ведення калькуляційних та технологічних карт, облік та проведення ревізій.
3.МПП «Краса» кафе-бар «Нон-Стоп» посада завідуючої виробництвом з 01 грудня 2000р. по 25 грудня 2001р. - підбір персоналу, робота з первинними документами (замовлення продуктів і т.д.), складання меню, ведення калькуляційних та технологічних карт, облік та проведення ревізій.
4.ЗАТ «Український центр по обслуговуванню пасажирів на залізничному транспорті України» посада бухгалтера з 23 січня 2002р. по 10 травня 2006р. - робота з первинними документами (формування ціни продукції для продажу ), складання меню та прейскурантів, ведення калькуляційних карт, облік, проведення ревізій та списання продукції.
5.Інститут права та післядипломної освіти Міністерства юстиції України посада провідного економіста з 11 травня 2006р. по 15 січня 2020р. – ведення кадрової документації, укладання договорів, розрахунок заробітної плати, ведення операцій по руху ТМЦ, списання ТМЦ, участь в інвентаризації.
Професійні навички:

- володіння комп’ютером (знання MS Office, Парус- Бухгалтерія, М.E.Doc);
- володіння оргтехнікою;
- ведення технологічного процесу в роботі підприємства;
- ведення табелів робочого часу та розрахунок заробітної плати;
- досвід ведення бухгалтерського та податкового обліку та здачі звітності до контролюючих органів, Державної податкової служби України та Пенсійного фонду України.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: