- PRO
Роман
Менеджер ресторану
- Employment type:
- full-time
- Age:
- 33 years
- City:
- Kyiv
Contact information
The job seeker has entered a phone number , email and Instagram.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/6164225/
Work experience
Менеджер, керуючий ресторану
from 01.2022 to 05.2025
(3 years 4 months)
Ресторан «Тбілісо», Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Організація та контроль роботи персоналу: формування графіків, розподіл обов’язків, навчання та мотивація співробітників, контроль за дотриманням стандартів обслуговування, робота з гостями, розв'язання конфліктних ситуацій.
Фінансове управління: контроль витрат і доходів ресторану, оптимізація витрат, планування бюджету, робота зі звітністю ( формування заробітної плати персоналу, звіт по рентабильності).
Контроль за дотриманням санітарних норм і безпеки
Бармен
from 12.2014 to 03.2021
(6 years 3 months)
Ресторан «Аврора», Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування класичних коктейлів, техніка лате-арт, подача напоїв згідно з рецептурами та стандартами закладу.
Обслуговування гостей за барною стійкою, створення привітної атмосфери та підтримка високого рівня сервісу.
Контроль за чистотою барної зони, дотримання санітарних норм і правил гігієни.
Ведення обліку залишків продукції, інвентаризація, правильне зберігання інгредієнтів.
Робота з касовим апаратом.
Консультування гостей щодо напоїв та рекомендації відповідно до їхніх уподобань.
Education
Львівське вище професійне училище ресторанного сервісу та туризму
Бармен-офіціант, Львів
Specialized secondary, from 2009 to 2011 (1 year 8 months)
Language proficiencies
- English — beginner
- Ukrainian — fluent
Additional information
Професійні навички:
Управління рестораном, організація роботи персоналом
Фінансове планування, контроль бюджету
Побудова команди та ефективна мотивація працівників
Орієнтація на гостя, вирішення конфліктних ситуацій
Робота з касовою дисципліною, інвентаризацією
Знання програм: Сервіо, 1С
Особисті якості:
Лідерські якості та вміння приймати рішення
Відповідальність та дисциплінованість
Стресостійкість і здатність працювати у швидкому темпі
Комунікабельність і справедливість.
Високий рівень самоорганізації
Орієнтація на результат
Гнучкість у підходах
Досягнення:
Під час мого керівництва ресторан збільшив продажі, підвищив середній чек, скорочення негативних відгуків, збільшення івент заходів.
Життєві принципи
«Лідер не керує – він надихає»
«Порядок, дисципліна і повага – основа ефективної роботи»
Захоплення
Риболовля (Фідер)
Спорт (важка атлетика)
Домашній майстеринг
Шукаю можливість приєднатися до стабільної компанії, щоб реалізувати свій досвід та покращити показники закладу.
Similar candidates
-
Адміністратор ресторану
Kyiv -
Администратор ресторана, кафе (развитие бренда, концепции продукта)
40000 UAH, Kyiv -
Менеджер ресторану
45000 UAH, Kyiv -
Продавець-консультант
Kyiv -
Менеджер ресторану, керуючий, аудитор
40000 UAH, Kyiv -
Адміністратор ресторану
35000 UAH, Kyiv