- PRO
Ірина
Директор ресторану
- Employment type:
- full-time
- Age:
- 37 years
- City:
- Lviv
Contact information
The job seeker has entered a phone number and email.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/6182811/
Work experience
Обліковець в ресторан
from 11.2024 to now
(9 months)
Bar&breakfast community, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Ведення внутрішнього обліку, касових операцій, проведення інвентаризацій, внесення первинної документації, проведення касових змін, нарахування заробітної плати, рух грошових коштів. Робота з програмою Syrve
Директор ресторану
from 06.2024 to 11.2024
(5 months)
Козацький, ресторан-паб, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Підготовка до відкриття другого закладу, запуск роботи закладу з нулю.
Оформлення всієї документації до відкриття нового закладу, комунальні послуги, режими роботи, відкриття Фоп, внесення всієї первинної документації в програму, підбір персоналу та їх навчання, підписання договорів з постачальниками, оплата накладних, комплектування меню на платформі Choice.
Менеджер ресторану
from 08.2023 to 10.2024
(1 year 2 months)
Козацький, ресторан-паб, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Навчання та підбір персоналу, контроль якості продукції, інвентаризації, організація свят та підготовка до їх проведення, запуск власної доставки їжі ресторану на платформі Glovo, Bolt та Choice, оформлення документації з цими платформами та контроль роботи. Участь в розширенні закладу, прорахунок потрібного інвентарю. Нарахування заробітної плати та бонусів для працівників, декорування закладу відповідно до свят, доповнення винної карти, розробка меню сезонних напоїв разом з барменом, підготовка до літнього сезону тераси, проведення атестації працівників, проведення дегустацій. Створення посадових інструкцій щодо посад працівників. Робота зі зміною ФОП, підвищення договорів з постачальниками, робота в програмі Syrve.
Директор ресторану
from 09.2021 to 08.2023
(1 year 11 months)
Ресторна Fugazzeta, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Менеджер ресторану
from 08.2020 to 09.2021
(1 year 1 month)
Технології розваг, ТОВ / Ferenc, hotel & restaurant, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Менеджер ресторану
from 10.2019 to 07.2020
(9 months)
Ресторан Панорама, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Зустріч гостей, бронювання столиків, проведення та контроль заходів, інвентаризація продукції, контроль роботи персоналу, контролювання касової дисципліни.
Директор ресторану
from 04.2015 to 01.2019
(3 years 9 months)
ТОВ МБМ- Поле, Винники (Готельно-ресторанний бізнес)
( Декретна відпустка з січня 2019 року) директор ресторан-пабу "The Pole" на території спорткомплексу МБМ, у місті Винники. Запуск роботи закладу з нуля ,оформлення договорів, співпраця з постачальниками, складання графіків персоналу, підбір та навчання працівників, проведення тренінгів, святкове оформлення до свят, зміна сезонного меню, контроль та налагодження господарської частини, замовлення продукції на усі підрозділи, ведення фінансової звітності, організація заходів, та ще багато іншого.
Адміністратор ресторану
from 12.2013 to 05.2015
(1 year 5 months)
Готель Nobilis, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Зустріч гостей, бронювання столиків, проведення та контроль заходів, інвентаризація продукції та інвентарю, складання графіку персоналу, контролювання закриття зміни та касової дисципліни.
Бармен
from 02.2010 to 05.2015
(5 years 3 months)
Swiss Hotel, ресторан Valentino, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Працювати на посаді бармена ресторану "Valentino" при готелі "Швейцарський". Обслуговування гостей, дотримання касової дисципліни, замовлення та контроль продукції, навчання роботи нових працівників, бронювання столиків, інвентаризація.
Бармен
from 06.2009 to 02.2010
(8 months)
Citadel Inn, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Обслуговування гостей, дотримання касової дисципліни, замовлення та контроль продукції, навчання роботи нових працівників, інвентаризація.
Офіціант/бармен
from 10.2006 to 06.2009
(2 years 8 months)
Split club, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Обслуговування гостей закладу, замовлення та контроль продукції на підрозділі,дотримання касової дисципліни.
Education
ЛНУ ім. Івана Франка
Журналістики, аудіовізуальна журналістика, Львів
Higher, from 2005 to 2010 (4 years 9 months)
Additional education and certificates
Управління рестораном Олександра Мусатова
2016
Mopisschool/ школа декораторів
2018
Knowledge and skills
- Водійські права кат. B
- Syrve
- MS Excel
- MS Word
- R-Keeper
- SERVIO
- Організація заходів
- Комунікабельність
Language proficiencies
- English — average
- Polish — beginner
- Ukrainian — fluent
Additional information
Була членом учнівської організації, працювала волонтером з дітьми -інвалідами та сиротами, відвідувала курси по продуктивності роботи ресторану та школу декораторів.
Відповідальна, організована, чесна, щира, комунікабельна, захоплююсь святковою флористикою та декором.
При потребі можу надати контакти керівників для рекомендацій.
Similar candidates
-
Директор, адміністратор
45000 UAH, Lviv -
Керівник готельного комплексу
Lviv, Ivano-Frankivsk , more 2 cities -
Керуючий мережею закладів харчування
Lviv, Zhytomyr , more 6 cities -
Адміністратор кав'ярень
Lviv -
Директор з продажу
Lviv -
Керівник закладу харчування
Lviv, Mostyska , more 2 cities