Resume from May 18, 2024 PRO

Юрій

Менеджер ресторану

Employment:
Full-time.
Age:
35 years
City:
Lviv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and Facebook.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Директор ресторану

from 05.2022 to now (2 years 1 month)
ресторан Борщ та Риба, Львів (Харчова промисловість)

В мої обов'язки входило :
- забезпечення безперебійної
роботи ресторану в умовах because
- розвиток підприємства в умовах війни
- налагодження систематизації робочих процесів
- пошук ринків збуту продукції ( достойно себе реалізували в доставці на платформі Глово )
- реагування на критичні ситуації які виникали у роботі ресторану
- фінансова відповідальність

Менеджер

from 07.2021 to 03.2022 (8 months)
Готельний комплекс Рубель, Яремче (Готельно-ресторанний бізнес)

- навчання лінійного персоналу (зал: офіціанти, адміністратори, хостес) відповідно до стандартів європейського сервісу та внутрішньої корпоративної етики;
- проведення тренінгів та майстер-класів (зустріч гостей і презентація меню; допомога гостям у виборі страв і напоїв - вміння передбачати бажання гостя, сумісність страв і напоїв, теорія гастрономії, коктейльна, винна, барна карти; різні техніки сервіровки і збору брудного посуду; техніки додаткових продажів і десертна карта; створення позитивної атмосфери і репутаційні, іміджеві ризики - доречний комплімент, жарт, теми-табу в обговоренні з гостем під час трапези;
- team building і стресостійкість в колективі;
- пояснення всіх позицій меню, сезонних пропозицій, постійний контроль досконалого знання меню (склад, інгредієнти страв, час приготування);
- складання графіків роботи персоналу та контроль за їх дотриманням;
- дотримання розроблених стандартів у роботі.

Адміністратор

from 01.2021 to 07.2021 (6 months)
Галерея Лицарів, Львів (сфера обслуговування)

Організація безперервної і високоякісної роботи ресторану
- Організація роботи і ефективна взаємодія усіх служб ресторану, координація їх діяльності, контроль якості і своєчасності виконання персоналом служб покладених на них завдань
- Здійснення контролю за роботою підрозділів ресторану
- Забезпечення ресторану висококваліфікованим персоналом, прийняття безпосередньої участі у підборі кандидатів на посади підрозділів ресторанного комплексу, встановлення вимог до них та обов’язків, укладання трудових договорів з робітниками, доведення до їх відому основ політики та стандартів обслуговування закладу
- Щоденна координація роботи закладу, особиста зустріч гостей.
- Навчання, адаптація персоналу.
- Проведення інвентаризацій, ревізій.
- Контроль руху посуду та матеріального забезпечення комплексу.

Адміністратор

from 09.2019 to 01.2021 (1 year 4 months)
Ресторан Гопак, Львів (сфера обслуговування)

- ефективне управління командою
- контроль над ефективним обслуговуванням відвідувачів ресторану, створенню для них комфортних умов
- допомога працівникам залу в обслуговуванні гостей у разі необхідності
- контроль над чистотою та порядком у залах
- ефективне управління та запобігання конфліктних ситуацій
- прийом замовлень і розробка плану на банкети (весілля,дні народження, фуршети і тд) та їх супровід
- контроль дотримання працівниками трудової і виробничої дисципліни, правил етики обслуговування гостей
- виявлення потреба та замовлення необхідного інвентарю для ефективного обслуговування гостей
- стажування нових працівників
- виявлення потреби у навчанні персоналу, проведення тренінгів
- активна участь у корпоративному навчанні, тестуванні та оцінюванні можливость кар'єрного зростання
- подання пропозицій щодо покращення роботи
- проведення інвентеризацій
- подання звітності керівництву

Офіціант

from 08.2018 to 09.2019 (1 year 1 month)
Ресторан Гопак, Львів (сфера обслуговування)

Ефективне обслуговування гостей ресторану.
Згодом підвищено до старшого офіціанта, а згодом до адміністратора

Офіціант

from 05.2018 to 08.2018 (3 months)
Kavalir Boutiq Hotel, Київ (сфера обслуговування)

Ефективне обслуговування гостей ресторану.

Офіціант

from 11.2017 to 03.2018 (4 months)
ТК БУКОВЕЛЬ, Івано-Франківськ (сфера обслуговування)

Ефективне обслуговування гостей ресторану.

Директор

from 05.2017 to 11.2017 (6 months)
Кафе 1, Львів (сфера обслуговування)

Організація безперервної і високоякісної роботи ресторану
- Організація роботи і ефективна взаємодія усіх служб ресторану, координація їх діяльності, контроль якості і своєчасності виконання персоналом служб покладених на них завдань
- Здійснення контролю за роботою підрозділів ресторану
- Забезпечення ресторану висококваліфікованим персоналом, прийняття безпосередньої участі у підборі кандидатів на посади підрозділів ресторанного комплексу, встановлення вимог до них та обов’язків, укладання трудових договорів з робітниками, доведення до їх відому основ політики та стандартів обслуговування закладу
- Щоденна координація роботи закладу, особиста зустріч гостей.
- Навчання, адаптація персоналу.

Офіціант

from 08.2016 to 05.2017 (9 months)
Кафе 1, Львів (сфера обслуговування)

Ефективне обслуговування гостей ресторану.
Згодом підвищено до старшого офіціанта, а згодом до директора

Education

СхідноЄвропейський університет Економіки і Менеджменту

Економіка підприємства і Маркетинг, Львів
Higher, from 2004 to 2009 (4 years 8 months)

Спеціальність : Економіка і Маркетинг

Технологічний коледж

Технологія деревообробки, Львів
Specialized secondary, from 2001 to 2004 (2 years 8 months)

Спеціальність : технік технолог

Additional education and certificates

Курси підвищення сервісу Віти Дубчак

2019 1місяць

Knowledge and skills

Windiws, MS Office, Internet 1С

Language proficiencies

  • English — average
  • Russian — above average
  • Polish — above average
  • Ukrainian — fluent

Additional information

- досвід проведення тренінгів, навчання та мотивації персоналу
- уміння працювати в гостьовому просторі
- лідерські, управлінські якості
- проактивна працездатність
- знання стандартів обслуговування
- знання технологій виготовлення алкогольних напоїв
- знання технологій приготування кулінарної продукції, сировини
- знання касової дисципліни

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: