Resume from May 28, 2020 PRO

Personal information hidden

This job seeker decided to hide his personal information and contact info, but you can send a message to him or suggest a job to him.

This job seeker has chosen to hide his personal information and contact info. You can contact him using this page: https://www.work.ua/resumes/6210202

Бухгалтер

Employment:
Full-time.
City of residence:
Dubno
Ready to work:
Dubno, Kremenets, Remote

Contact information

This job seeker has hidden his personal information, but you can send him a message or suggest a job to him if you open his contact info.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Головний бухгалтер

from 04.2018 to now (6 years 1 month)
Державні організації

Забезпечувати законність, своєчасність і правильність оформлення документів, складання економічно обгрунтованих звітних калькуляцій собівартості продукції, виконаних робіт (послуг), розрахунків з заробітної плати, правильне нарахування і переказ податків і зборів у державний, регіональний та місцевий бюджети, страхових внесків у державні позабюджетні соціальні фонди, платежів у банківські установи, коштів на фінансування капітальних вкладень, погашення у встановлений термін заборгованостей банкам за позиками, а також відрахування коштів на матеріальне стимулювання працівників підприємства.
Здійснювати контроль за дотриманням порядку оформлення первинних і бухгалтерських документів, розрахунків і платіжних зобов’язань, витрат фонду заробітної плати, за встановленням посадових окладів працівникам підприємства, проведенням інвентаризацій основних засобів, товарно-матеріальних цінностей і коштів, перевірок організації бухгалтерського обліку і звітності, а також документальних ревізій у підрозділах підприємства.
Беру участь у проведенні економічного аналізу господарсько-фінансової діяльності підприємства за даними бухгалтерського обліку і звітності з метою виявлення внутрішньогосподарських резервів, усунення втрат і непродуктивних витрат.
Вживаю заходів з попередження нестач, незаконної витрати коштів і товарно-матеріальних цінностей, порушень фінансового і господарського законодавства. Бере участь в оформленні матеріалів про нестачі і розкрадання коштів та товарно-матеріальних цінностей, контролює передачу в необхідних випадках цих матеріалів у слідчі і судові органи.

Education

Тернопільський національний економічний університет

Облік і аудит, Тернополь
Higher, from 2009 to 2014 (4 years 8 months)

вересень 2009 р. – червень 2013 р., Тернопільський національний економічний університет, спеціалізація облік, контроль та правове забезпечення у бюджетній сфері (денна форма навчання).
вересень 2013 р. – червень 2014 р., Тернопільський національний економічний університет, спеціалізація облік і аудит у сфері послуг (заочна форма навчання).

Additional information

Професійні навички:
- володію комп’ютером (Знання MS Office, 1С: Бухгалтерія, Медок.);
- володіння оргтехнікою: факс, принтер, сканер, копіювальне обладнання, офісна АТС;
- досвід ведення бухгалтерського обліку від первинної документації до формування та здачі звітності до контролюючих органів;
- знання податкового законодавства;
- уміння працювати в команді;
- навички управління персоналом.



Особисті якості:
Відповідальність, комунікабельність, уважність до деталей, дисциплінованість, психологічна та фізична стійкість, уміння виконувати декілька задач одночасно, слухати співрозмовника.

Додаткова інформація:
Сімейний стан: заміжня.
Діти: так.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: