Resume from May 7, 2024 PRO

Лілія

Бухгалтер

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
61 years
City:
Chernivtsi

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Головний бухгалтер

from 09.2022 to 03.2024 (1 year 6 months)
Приватне підприємство, Чернівці (Роздрібна торгівля)

Фінансова, статистична звітність, нарахування зарплати,відпускних,лікарняних, податків, електрон.звітність, Вчасно, клієнт-банк, електр.кабінет, інтернет.

Головний бухгалтер

from 01.2017 to 07.2022 (5 years 6 months)
ТОВ на загальній системі оподаткування, спрощеній системі та ФОП 3 гр., Чернівці (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

ТОВ -підприємства на загальній системі оподаткування та ПП на спрощеній системі, ОЖБК - неприбуткові організації і ФОПи на третій групі - посада головного бухгалтера, в обов'язки входило: податкова, фінансова звітність (формування та подача звітів в програмі М.Е.Д.О.К. та електронному кабінеті платника податків);складання та проведення кошторисів будівництва, нарахування зарплати та податків, своєчасна сплата податків в бюджет зг. законодавства, контроль за обліком первинних документів, робота в клієнт-банках підприємств, аналіз.

Education

Чернівецький державний університет

Економічний ф-т,по спеціальності - бухоблік., Чернівці
Higher, from 1980 to 1985 (5 years)

Knowledge and skills

MS Excel MS Word Електронний кабінет платника податків M.E.Doc Користувач Internet Клієнт-Банк 1С:Бухгалтерія Email Windows Бухгалтерський облік 1С ЗУП Знання офісних програм BAS Ведення бухобліку торгівлі,виробництва,будівництва в програмі 1С Досвід ведення бухобліку Ю.О.- платників ПДВ та на ЄП,ФОП 2-3

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: