Олександр

Керуючий рестораном (лівий берег)

Employment type:
full-time, part-time
Age:
48 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Керуючий ресторану

from 01.2023 to 02.2025 (2 years 1 month)
La Carbonara, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Керуючий ресторану.

Досвід роботи Керуючим ресторану;

2023-2025 Київ, ресторан
"La Carbonara", італійська кухня.
2008-2023 Київ, мережа ресторанів "Oliva", "Файна Фамілія", італійська - середземноморська кухня.

Навички та досвід;
° Пошук та навчання Персоналу. Організація роботи всієї Команди ресторану.
° Створення та розробка рестораної концепції під Італійську або Європейську кухні. Пошук нових ідей для розвитку компанії та створення маркетингових програм для просування у соцмережах.
° Забезпечення виконання планових показників та безперебійної роботи рестрана.
° Співпраця та допомога Шеф Кухарю у пошуку страв для нового Меню. Складання калькуляцій та технологій приготування страв. Введення калькуляцій в програму, аналіз собівартості та встановлення цінової політики. Контроль якості Страв.
° Комунікація з відвідувачами у залі ресторана. Створення для Гостей ресторана затишної атмосфери та забезпечення високоякісного сервісу.
° Аналіз витрат та доходів ресторану, фінансове планування, хоз витрати, ремонт та інше. Виведення ресторана
° Організація Доставки страв із ресторану.
° Пошук необхідних приміщень під ресторани з подальшим ремонтом, розробкою дизайну, закупівлею необхідного обладнання та меблів.

° З 2012 по 2017 роки був Ведучим кулінарних посиденьок "Amici e Cucina" в мережі ресторанів "Oliva".
° З 2001 по 2019 роки, приймав участь в отриманні досвіду від закордонних гастротурів та різноманітних тренінгів з підвищення кваліфікації у Італії, Франції, Чехії, Турції.
° У 2010 року - отримав відзнаку по версії редакції "Kyiv Post" - "Oliva" • Найкраща мережа ресторанів у місті Київ".
° У 2011 рік - отримав відзнаку
"Ревізор Рекомендує" в ресторані "Oliva" на Сагайдачного.

• Керівництво роботою ресторану.
• Розробка та впровадження бізнес-стратегій.
• Організація та проведення заходів.
• Контроль за якістю обслуговування клієнтів.
• Підготовка звітності та аналітики.
• Ведення переговорів з постачальниками та партнерами.
• Підбір та навчання персоналу.
• Контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних норм.
• Розв'язання конфліктних ситуацій.
• Підвищення кваліфікації та участь у навчальних заходах.

Knowledge and skills

  • Комунікабельність
  • Дисциплінованість
  • Здатність до навчання
  • Привітність
  • Доброзичливість
  • Неконфліктність
  • Стресостійкість
  • Уважність
  • Адаптивність
  • Чесність
  • Знання ресторанного етикету
  • Сервірування столу
  • Висока працездатність
  • Старанність
  • R-Keeper

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: