Resume from May 2, 2024 PRO

Sergey

Сировар, технолог, 25 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
24 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and Facebook.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Сировар

from 03.2021 to 04.2024 (3 years 1 month)
ТС ПЛЮС (WINETIME), Київ (Роздрібна торгівля)

Контроль сировини на всіх етапах виробництва продукції
Систематизація і оптимізація виробничих процесів
Виготовлення продукції згідно з стандартами харчової безпеки HACCP, ISO 22000
Виготовлення молодих, напівтвердих, витяжних сирів і вершкового масла
Обробка імпортованих продуктів і в подальшому реалізація в магазинах:
Сири, ковбаси, хамони, оливки

Кухар

from 03.2019 to 05.2020 (1 year 2 months)
InterContinental, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Education

Кооперативний Інститут Бізнесу і Права

Технолог харчової промисловості, Киев
Higher, from 2015 to 2024 (9 years)

Вивчав і практикував загальні технологічні норми і стандарти, в 2015 році вступив до Економіко- правового коледжу Київського кооперативного інституту Бізнесу і права здобув освітньо-кваліфікаційний рівень молодшого спеціаліста за спеціальністю "Виробництво харчової продукції" у 2018 продовжив навчання вже в інституті і почав практикуватися, в 2022 вступив на магістратуру і у 2024 захистив кваліфікаційний ступінь

Additional education and certificates

Школа сироваріння Тетяни Дядечко

2024, 1 місяць

Knowledge and skills

Цілеспрямованість Контроль якості продукції Знання правил зберігання продуктів Контроль залишків Уміння аналізувати Самостійне прийняття рішень Продуктивність Інвентаризація Робота в команді MS Outlook Навчання персоналу Здатність до навчання Уважність

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • English — beginner

Additional information

В 2019 році почав працювати кухарем, готував європейську кухню за високим рівнем вимог і стандартів
Останні три роки я вивчав особливості виробництва сиру і своїми руками його робив
За час роботи представляв продукцію компанії на виставках "Всі свої" та
"Кий, Шеф, Хорив"
Був учасником впровадження системи харчової безпеки HACCP
Здобув магістерську ступінь в якій досліджував вплив мікроводоростей на сир

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: