Resume from April 3, 2012

Аделина

Юрист, 3 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
37 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Юрист

from 01.2011 to now (13 years 3 months)
ТОВ "Техойл" (отпова та роздрібна торгівля паливом)

повне супроводження господарської діяльності компанії, презентаційно позовна діяльність, кадрове діловодство; моніторинг законодавства, різноманітні реєстраційні дії; розробка локальних актів підприємств (розпоряджень, наказів, протоколів, посадових інструкцій) та договорів, підготовка тендерної документації; представництво в органах державної влади, в т.ч. в Антимонопольному комітеті з питань порушення законодавства у сфері здійснення державних закупівель.

Юрист

from 02.2009 to 11.2009 (9 months)
ДП «Маунтфілд Комодітіс Лімітед Юкрейн», ТОВ «Прайм-газ» (нафтопереробна)

супроводження господарської діяльності підприємств; розробка локальних актів підприємств (розпоряджень, наказів, протоколів, посадових інструкцій) та договорів, ведення кадрової справи; представництво в органах державної влади; ведення листування з органами державної виконавчої влади, підприємствами, установами, організаціями усіх форм власності; моніторинг законодавчих та нормативно-правових актів; розробка проектів відповідей на звернення громадян з питань діяльності підприємств

Education

Київський університет права НАН України

Юридичний, правознавство, київ
Higher, from 2003 to 2009 (5 years 9 months)

З квітня по липень навчалась в спеціалізованому учбовому центрі «Перспектива – XXI століття» на курсах «Основи бухобліку», отримала диплом за спеціальністю «Бухгалтер»

Knowledge and skills

MS Excel MS Word Клієнт-Банк

Language proficiencies

English — average

Additional information

З січня 2010 працюю в Держкомтелерадіо - головний спеціаліст відділу нормативно-правового відділу юридичного управління - юридична допомога структурним підрозділам Комітету, укладання договорів, розробка проектів відповідей на звернення громадян та державних органів.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: