Resume from September 6, 2021

Оксана

Економіст, бухгалтер, менеджер, 5 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
41 years
City:
Sambir

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Керівник відділення

from 07.2007 to 05.2009 (1 year 10 months)
ЗГРУ Приват Банк, Новий Калинів (головний бухгалтер, економіст, керівник віділення)

Організація робочого процесу, досягнення високих показників, залучення клієнтів на різноманітні банківські послуги та проведення різноманітних зустрічей.

Секретар

from 02.2002 to 05.2006 (4 years 3 months)
КРВ у Самбірському районі і м Самборі, Самбір (контролюючі органи)

Вправно справлялась з різними видами секретної інформації : реєстрація вхідної і вихідної пошти,перекази, накази, різні розпорядження, протоколи нарад та багато різної секретної інформації.

Education

ЛНУ імені Івана Франка

Економіка підприємства, Львів
Higher, from 2001 to 2006 (4 years 9 months)

В 2001 році закінчила Самбірський технікум економіки та інформатики і отримала червоний диплом. Далі вступила до вищого навчального закладу ЛНУ імені Івана Франка по спеціальності економіка підприємтсва.

Additional information

З 2006 року по 2009 рік працювала в ЗГРУ Приват Банк, починаючи з посади головного бухгалтера, потім економістом, заступником керуючого, а в 2007 році очолила відділення в місті Новий Калинів і стала його керівником. В підпорядкуванні під собою мала 4 працівників відділення. В особисту мою роботу входило безліч завданнь: організація роботи на відділенні та досягнення високих показників роботи, залучення клієнтів на різноманітні банківські послуги, надання кредитів та депозитів, проведення різноматнітних зустрічей з керівниками різних установ та залучення на зарплатні проекти.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: