Resume from April 17, 2024 PRO

Яна

Помічник вихователя, няня, 10 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
39 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Помічник вихователя

from 02.2014 to 02.2023 (9 years)
ЗДО 389, Київ (Освіта, наука)

Робота з віковими групами дітей від 3-6 років. Допомогати вихователю в підготовці методичного матеріалу до проведення занять. Брати участь в організації та проведенні святкових заходів садочку: свято осені, День Козацтва, Новий Рік, 8 Березня. Дотримування режимних моментів життєдіяльності групи: прийом дітей, ранкова гімнастика. Одягання і прогулянка з дітьми на вулиці, загартовування на літній період. Допомога в проведенні рухливих ігор, денний сон, гімнастика пробудження. Організація харчування, сервірування столу, миття і дезінфекція посуду. Дотримання правил санітарії та гігієни, кварцування, прибирання, провітрювання групових приміщень.

Education

ПТУ

Ічня
Secondary, from 2000 to 2003 (2 years 9 months)

Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу (ХБА), харчова промисловість.

Language proficiencies

  • Russian — average
  • Ukrainian — fluent

Additional information

Вміння працювати в команді. Підтримання атмосфери спокою, доброзичливості та поваги у ставленні до дітей та дорослих. Пунктуальність, відповідальність, порядність, без шкідливих звичок, дисциплінованість,охайність в роботі. Готовність до навчання та самовдосконалення в професії, бажання розвиватись.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: